Λίλαρντ: Έβγαλε παπούτσια για το νικητήριο σουτ με την Οκλαχόμα το 2019! (vid & pics)

Gazzetta team
Λίλαρντ: Έβγαλε παπούτσια για το νικητήριο σουτ με την Οκλαχόμα το 2019! (vid & pics)

bet365

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ δεν χρειάζεται να πει κουβέντα. Μιλάνε γι' αυτόν τα νέα του παπούτσια. Αφιερωμένα στην Οκλαχόμα και σε εκείνο το επικό τρίποντο που έκλεισε τη σειρά των Playoffs του 2019.

Συνήθως, οι αθλητές που έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν τα δικά τους παπούτσια, προτιμούν χρώματα που παραπέμπουν στην ομάδα τους. Ο Ντάμιαν Λίλαρντ το σκέφτηκε διαφορετικά. Και αφιέρωσε ένα ζευγάρι από τα διάσημα υποδήματά του στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ! Μία ευθεία αναφορά στο τελευταίο ματς της σειράς των Playoffs του 2019, η οποία ολοκληρώθηκε με ένα απίθανο τρίποντο του Λίλαρντ, που έστειλε τους Μπλέιζερς στον επόμενο γύρο και τους Θάντερ, τον Ουέστμπρουκ και Τζορτζ στα... σπίτια τους!

Μέσα στο παπούτσι υπάρχουν και στα στατιστικά του γκαρντ του Πόρτλαντ: 50 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ. Το απόλυτο τρολάρισμα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα