Καντέρ: Θέλει να προσθέσει ένα αμερικάνικο όνομα όταν γίνει πολίτης των ΗΠΑ!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Καντέρ: Θέλει να προσθέσει ένα αμερικάνικο όνομα όταν γίνει πολίτης των ΗΠΑ!

bet365

Ο Ενές Καντέρ ετοιμάζεται να γίνει Αμερικανός πολίτης και σκέφτεται να προσθέσει ένα αμερικανικό όνομα! Και ήδη ζητάει τη γνώμη του κόσμου.

Ο Ενές Καντέρ απέχει μερικούς μήνες απ' το να γίνει Αμερικανός πολίτης! Από το 2016 έχει πάρει την πράσινη κάρτα και τον Ιούνιο θα έχει δικαίωμα να αποκτήσει ένα νέο διαβατήριο. Βλέπετε, το παλιό, το τουρκικό, δεν έχει καμία ισχύ. Ο Καντέρ είναι ένας άνθρωπος δίχως πατρίδα. Με την Τουρκία να τον έχει αποκηρύξει και να τον έχει επικηρύξει. Η νέα πατρίδα του θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Και ο Καντέρ θέλει να κάνει για να ανταποδώσει την κίνηση. «Σκέφτομαι να προσθέσω ένα αμερικάνικο όνομα. Νομίζω ότι είναι μία εξαιρετική τιμή να είσαι πολίτης αυτής της χώρας. Γιατί να μην προσθέσω ένα αμερικάνικο όνομα;», αναρωτήθηκε. Και ζήτησε απ' τους ακόλουθους του στα social media να του δώσουν μία καλή λύση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.