Ο Μπάρκλεϊ κριτίκαρε τον Γιάννη και ο Σακίλ τον... έκραξε! (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Μπάρκλεϊ κριτίκαρε τον Γιάννη και ο Σακίλ τον... έκραξε! (vid)
Σακίλ Ο'Νίλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ είχαν έντονη αντιπαράθεση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Λέικερς επί των Μπακς.

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Οι Μπακς γνώρισαν την ήττα από τους Λέικερς, σε ένα ματς που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ λαθών και μετά την αναμέτρηση δήλωσε πως δεν σκέφτηκε να νικήσει τους λιμνάνθρωπους μόνος του γιατί είναι πρωταθλητές.

Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο'Νίλ ήρθαν σε αντιπαράθεση μετά το τέλος του ματς, με τον πρώτο να ασκεί κριτική στον Greek Freak και τον Diesel να τον υποστηρίζει, λέγοντας πως δεν βγάζουν νόημα όσα λέει ο Sir Charles

Ο Μπάρκλεϊ έκανε κριτική στον Γιάννη λέγοντας: «Ο Γιάννης πρέπει να γίνει καλύτερος παίκτης. Σιχαίνομαι να κριτικάρω παίκτες που ου αρέσουν. Είναι καλό παιδί, αλλά έχει δρόμο να διανύσει σαν παίκτης. Έχει παίξει κόντρα σε 2 καλές ομάδες και σε 5 κακές. Αποκλείστηκαν με τον ίδιο τρόπο στα playoffs για 2 σερί σεζόν. Δεν πέρασαν από το τείχος του Τορόντο. Θα ήθελα να δω τον Γιάννη να παίζει πιο πολύ στο post, να πάει να δουλέψει με τον Κέβιν ΜακΧέιλ ή τον Κέβιν Γκαρνέτ. Είναι περιορισμένες οι επιθετικές επιλογές του. Πρέπει να φτιάξει και τις βολές του. Ο Γιάννης αποφάσισε να μείνει στο Μιλγουόκι. Δεν είναι ο λόγος που χάνουν, αλλά έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης. Θα πρέπει να φτιάξει το post up παιχνίδι γιατί θα έχει τεράστιο πλεονέκτημα».

Ο Σακίλ δεν έμεινε αμέτοχος και απάντησε στον Sir Charles: «Δεν βγάζουν νόημα όσα λες. Παίζει σαν σέντερ τώρα. Δεν φταίει ο Γιάννης για το τείχος. Δεν μπορεί απλά να σπάσει το... τείχος. Πρέπει να αλλάξει στρατηγική η ομάδα του. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να τον δουν να φτιάξει το σουτ, το midrange, εγώ δεν θέλω να τον δω να σουτάρει τρίποντα. Ο Γκαρνέτ και ο ΜακΧέιλ δεν είναι τέτοιοι παίκτες, δεν θα τον βοηθήσει.

 

NBA Τελευταία Νέα