Χάρντεν για Ντουράντ: «Δεν είμαστε αυτά τα πιτσιρίκια που θέλουν να τρέχουν και να καρφώνουν όλη μέρα»

Αντωνία Σπανού
Χάρντεν για Ντουράντ: «Δεν είμαστε αυτά τα πιτσιρίκια που θέλουν να τρέχουν και να καρφώνουν όλη μέρα»

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν σχολίασε την συνεργασία του με τον Ντουράντ και τόνισε ότι έχουν ωριμάσει και είναι διαφορετικοί.

Οι Ντουράντ και Χάρντεν έχουν συνεργαστεί άψογα στα δύο πρώτα παιχνίδια των Νετς, τραβούν την ομάδα τους στο σκοράρισμα και γράφουν ιστορία.

Έγιναν το πρώτο δίδυμο που σκοράρει 30+ πόντους στα δύο πρώτα παιχνίδια με μια ομάδα και αυτό το έκαναν νικώντας τους Μπακς με 125-123. Ο «Μούσιας» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την συνεργασία του με τον KD και τόνισε ότι πλέον είναι ώριμοι να διαχειριστούν την νέα αυτή κατάσταση.

«Ήμασταν νέοι στην Οκλαχόμα. Είμαστε άντρες τώρα. Ξέρουμε τι θέλουμε. Ξέρουμε το παιχνίδι. Δεν είμαστε αυτοί οι νεαροί που τρέχουμε πάνω κάτω και απλά σουτάρουμε και καρφώνουμε όλη μέρα. Και για μένα, ξέρω τι είναι ο Ντουράντ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν ακουμπήσει μπάλα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο KD με τις δηλώσεις του: «Έχουμε περάσει πολλά στην λίγκα. Έχουμε εμπειρία και για εμάς είναι σημαντικό να την βάλουμε μαζί όσα έχουμε μάθει και να προσπαθήσουμε να παίξουμε σπουδαίο μπάσκετ. Ήταν εύκολη η μετάβαση, ειδικά με τον Τζέιμς να χειρίζεται την μπάλα. Προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο, ακόμα έχουμε χώρο να βελτιωθούμε, αλλά αυτή είναι μια καλή αρχή».

 

NBA Τελευταία Νέα