ΝΒΑ: Συζητήσεις με GM, Ένωση Παικτών και ιδιοκτήτες για την αλλαγή του πρωτόκολλου υγείας! (pic)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΝΒΑ: Συζητήσεις με GM, Ένωση Παικτών και ιδιοκτήτες για την αλλαγή του πρωτόκολλου υγείας! (pic)

bet365

Οι απανωτές αναβολές φέρνουν συνάντηση ανάμεσα στο ΝΒΑ και στην Ένωση Παικτών για την αναθεώρηση του πρωτόκολλου υγείας για την covid-19.

Τρεις αναβολές σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών. Και το ΝΒΑ αναζητεί τι θα γίνει στη συνέχεια. Η αλήθεια είναι πως πέρασε στα... ψιλά, αλλά η Λίγκα και η Ένωση Παικτών θα συναντηθούν άμεσα για να αναθεωρήσουν το πρωτόκολλο υγείας που ισχύει!

Από το βράδυ της Κυριακής (10/1) έχει αναβληθεί ο αγώνας των Σέλτικς με τους Χιτ, ενώ σήμερα (11/1) ανακοινώθηκε η αναβολή άλλων δύο αγώνων (Μάβερικς - Πέλικανς και Μπουλς - Σέλτικς).

Αυτό που δεν έχει απαντηθεί ακόμη είναι η μορφή της αλλαγής ή των αλλαγών. Υπάρχει η άποψη της αύξησης του αριθμού παικτών στο ρόστερ, προκειμένου να μπορούν να γίνονται οι αγώνες. Αλλά και αυτή που αναφέρει πως υπάρχει το ενδεχόμενο τα μέτρα να γίνουν πιο αυστηρά, προκειμένου να μειωθούν τα κρούσματα.

Συνάντηση και με τους GM!

Πώς θα γίνει αυτό; Το ΝΒΑ, στη συνάντηση που έγινε με τους general managers των ομάδων, εξετάζει το ενδεχόμενο να μειωθεί η ώρα της προπόνησης, να κοπούν οι αγκαλιές και οι κοινωνικές επαφές μετά το τέλος των αγώνων, να γίνει πιο αυστηρή η χρήση της μάσκας και να υπάρξουν και άλλοι περιορισμοί στη δυνατότητα που έχουν οι παίκτες να τρώνε σε επιλεγμένα εστιατόρια σε κάθε πόλη.

Το ΝΒΑ θα προχωρήσει και σε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των ομάδων στο ΝΒΑ, την Τρίτη (12/1) προκειμένου να συζητήσουν και μαζί τους αν πρέπει να προχωρήσουν σε αλλαγές.

 

NBA Τελευταία Νέα