Αντετοκούνμπο: Συμφωνείτε με την απόφαση Γιάννη να μείνει στο Μιλγουόκι; (poll)

Αντετοκούνμπο: Συμφωνείτε με την απόφαση Γιάννη να μείνει στο Μιλγουόκι; (poll)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: Συμφωνείτε με την απόφαση Γιάννη να μείνει στο Μιλγουόκι; (poll)

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε την αφοσίωση του στους Μπακς, υπογράφοντας το supermax συμβόλαιο και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν αν και εκείνοι θα έκαναν το ίδιο στη θέση του.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Άρσεναλ - Τσέλσι. |21+

Οι Μπακς πήραν μια μεγάλη... ανάσα τις προηγούμενες μέρες, αφού ο Γιάννη Αντετοκούνμπο αποφάσισε να υπογράψει το supermax συμβόλαιο και να παραμείνει στην ομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο ο Greek Freak θα έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ.

Στο πλευρό του για αυτή τη μεγάλη απόφαση να παραμείνει στο Μιλγουόκι στάθηκαν σπουδαίοι αντίπαλοι όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Τζίμι Μπάτλερ, ενώ ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τη πίστη και την αφοσίωση του Έλληνα.

Ο Γιάννης έμεινε στο μέρος που νιώθει όμορφα, που νιώθει σαν οικογένεια γιατί για εκείνον η λέξη «οικογένεια» είναι πάνω απ'όλα.

Μέχρι και τη μητέρα του ρώτησε πριν πάρει την σπουδαιότερη απόφαση της καριέρας του.

Φυσικά θα ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθεί τέτοιο συμβόλαιο, αφού όταν θα μπει σε ισχύ η νέα συμφωνία του με τους Μπακς, θα βάλει στον λογαριασμό του άλλα 228.2 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Αντετοκούνμπο εδώ και χρόνια λέει πως θέλει να φέρει ένα πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι και τήρησε την υπόσχεση του, αφού έμεινε για να τους οδηγήσει στη Γη της Επαγγελίας.

Υπάρχουν αρκετοί που στηριζουν τον Γιάννη σε αυτή την απόφαση του, όμως υπάρχει κόσμος που θεωρεί πως θα έπρεπε να φύγει από το Μιλγουόκι.

Θεωρούν πως αν έφευγε από τους Μπακς και πήγαινε σε μια δουλεμένη ομάδα με σταρ δίπλα του όπως πχ. Ουόριορς, Μάβερικς ή Χιτ θα έφτανε πιο εύκολα σε ένα πρωτάθλημα και θα ανέβαινε πιο άνετα τη σκάλα με τους κορυφαίους στην ιστορία του ΝΒΑ. Θα μπορούσε να έχει συμπαίκτες σαν τον Κάρι και τον Γκριν, τον Ντόντσιτς και τον Πορζίνγκις, τον Αντεμπάγιο και τον Μπάτλερ. Ωστόσο επέλεξε τον δύσκολο δρόμο.

Για χρόνια γίνεται κουβέντα στη βοήθεια που δεν παίρνει ο Γιάννης από τους συμπαίκτες του στα μεγάλα ματς των playoffs. Για χρόνια οι κύριοι Μίντλετον και Μπλέντσο δεχόντουσαν κριτική γιατί δεν βοηθούσαν τον Greek Freak όταν τα γάλατα έσφιγγαν στα playoffs. Φέτος αποκτήθηκε ο Τζρου Χόλιντεϊ που είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά σε καμιά περίπτωση superstar.

Το gazzetta.gr βάζει στην εξίσωση τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν να συμφωνούν με την επιλογή Γιάννη να μείνει στο Μιλγουόκι.

Loading...
 

NBA Τελευταία Νέα