Νάγκετς - Κινγκς 122-124

Φώτης Καρακούσης
Νάγκετς - Κινγκς 122-124

bet365

Απίστευτο παιχνίδι και στο Ντένβερ με τους Κινγκς με φόλοου σε νεκρό χρόνο του Χιλντ να επικρατούν των Νάγκετς του «τριπλού» Γιόκιτς με 124-122.

Μετά το ματς των Σέλτικς με τους Μπακς, όπου οι Κέλτες επικράτησαν με 122-121 των «ελαφιών» χάρη στο εντυπωσιακό τρίποντο του Τέιτουμ και την χαμένη βολή του Αντετοκούνμπο, είχαμε ακόμα μία ματσάρα. Συγκεκριμένα στο Ντένβερ οι Κιγνκς κατάφεραν να πάρουν μεγάλο διπλό επικρατώντας των Νάγκετς με 124-122, σε μια αναμέτρηση που επίσης κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες ο Γιόκιτς είχε την μπάλα για τους γηπεδούχους ενώ έμεναν 6.5 δεύτερα. Ο Μπαρνς του την έκλεψε και έτρεξε να πετύχει ένα θεωρητικά εύκολο καλάθι δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Λογάριαζε όμως χωρίς τον Μπάρτον που του έριξε μια φοβερή τάπα, ωστόσο το ματς δεν πήγε στην παράταση. Και δεν πήγε γιατί σε νεκρό χρόνο ο Χιλντ με φόλοου διαμόρφωσε το τελικό 122-124 πανηγυρίζοντας με την ψυχή του αυτό το buzzer beater. Ο Χιλντ ήταν και ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 22 πόντους, ενώ με 21 τον ακολούθησαν ο Μπαρνς και ο Φοξ. Για τους ηττημένους ο Γιόκιτς ήταν εντυπωσιακός με 29 πόντους, 15 ριμπάουντ και 14 ασίστ, έχοντας ήδη triple double πριν τελειώσει η τρίτη περίοδος, με τον Πόρτερ να ακολουθεί με 24 και τον Μίλσαπ με 16.

 

NBA Τελευταία Νέα