Γιατί πως να το κάνουμε, λατρεύουμε αυτό το παιχνίδι! (gTV)

Gazzetta team
Γιατί πως να το κάνουμε, λατρεύουμε αυτό το παιχνίδι! (gTV)

bet365

Η καθιερωμένη μπασκετοκουβέντα για την έναρξη της νέας σεζόν στο ΝΒΑ επιστρέφει με επίσκεψη-έκπληξη στα γραφεία του gazzetta.gr. Ο Νίκος Παπαδογιάννης, ο Αντώνης Καλκαβούρας και ο Γιώργος Κούβαρης αναλύουν όλα όσα θα δούμε από τα ξημερώματα στα παρκέ του κορυφαίου πρωταθλήματος και δεν διστάζουν να μπουν στον χορό των προβλέψεων.

Περίοπτη θέση στην μπασκετοσύναξη είχε φυσικά το supermax που υπέγραψε πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αποτελεί το υψηλότερο συμβόλαιο (228,2 εκ.$ για 5 χρόνια) που έχει δοθεί ποτέ σε NBAer στην ιστορία του πρωταθλήματος αλλά και όλα τα παρεπόμενα της συμφωνίας με τον Αντώνη Καλκαβούρα να φέρνει μαζί του, για τις ανάγκες του γυρίσματος, την αυθεντική και υπογεγραμμένη "rookie" φανέλα του "Greek Freak" από μία αποστολή του gazzetta.gr στο Τέξας το 2014.

Μαζί με τον Νίκο Παπαδογιάννη και τον Γιώργο Κούβαρη συζήτησαν για τις πιθανότητες του 26χρονου Έλληνα superstar για την κατάκτηση του 3ου διαδοχικού MVP και την τύχη που θα έχουν οι Μιλγουόκι Μπακς στη νέα σεζόν και συμφώνησαν ότι οι πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς θα έχουν τον πρώτο λόγο και για το εφετινό δαχτυλίδι.

Πόσο καλύτερος θα εμφανιστεί ο Λούκα Ντόντσιτς και που θα οδηγήσει τους Ντάλας Μάβερικς, πως θα αντιδράσουν οι Λος Άντζελες Κλίπερς και πόσο ισχυρότεροι μπορούν να παρουσιαστούν οι Ντένβερ Νάγκετς στην Δύση;

Θα συνεχίσει από 'κει που σταμάτησε πέρυσι το Μαϊάμι; Θα μεταμορφώσει ο "Ντοκ" Ρίβερς τους Σίξερς και το δίδυμο Ντουράντ-Ίρβινγκ τους Νετς; Ή η εκτόξευση του Τέιτουμ θα συμπαρασύρει στο διάβα της τους Μπόστον Σέλτικς;

Όλα αυτά κι άλλα πολλά με bonus την ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Αλεξέι Ποκουσέφσκι, στο video που ακολουθεί:

Τεχνική επιμέλεια: Βασίλης Τσίγκας - Παύλος Σφενδυλάκης

 

NBA Τελευταία Νέα