Κόμπι Μπράιαντ: Η πεθερά του ζητάει χρήματα μέσω μήνυσης για το babysitting στα εγγόνια της!

Gazzetta team
Κόμπι Μπράιαντ: Η πεθερά του ζητάει χρήματα μέσω μήνυσης για το babysitting στα εγγόνια της!

bet365

Η ιστορία είναι απίστευτη. Και εμπλέκει την πεθερά του Κόμπι Μπράιαντ, η οποία με μήνυση 48 σελίδων (!) ζητάει από την κόρη της, Βανέσα $96 την ώρα για τα 18 χρόνια που πέρασε προσέχοντας τα παιδιά της οικογένειας Μπράιαντ!

Ένας θάνατος, φέρνει (οικογενειακά) δεινά. Αν στην υπόθεση μπλέκονται και πολλά λεφτά, τότε το δράμα μεγαλώνει. Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζίτζι, οι οικογενειακές έριδες δεν έχουν τελειωμό. Η μητέρα της Βανέσα Μπράιαντ, πεθερά του Κόμπι και γιαγιά των παιδιών, Σοφία Ουρμπιέτα Λέιν μήνυσε την κόρη της (!), ζητώντας χρήματα για την εργασία που προσέφερε!

Ποια είναι αυτή; Η Λέιν απαιτεί 96 δολάρια την ώρα, αφού πρόσεχε τα εγγόνια της για 12 ώρες την ημέρα και για διάστημα 18 ετών! «Η αλήθεια είναι πως περιστασιακά πρόσεχε τα μεγαλύτερα παιδιά μου όταν αυτά ήταν βρέφη», δήλωσε η Βανέσα Μπράιαντ, η οποία δέχτηκε μία μήνυση 48 σελίδων από τη μητέρα της!

Σε αυτή η Σοφία Ουρμπέτα Λέιν αναφέρει πως πριν τον θάνατό του, ο Κόμπι είχε τονίσει ότι θα της προσφέρει χρήματα για τη βοήθεια που έδωσε.

«Ακόμη και μετά την... προδοσία της συνέντευξης που έδωσε και έλεγε τι την έβγαλα από το σπίτι που είχα αγοράσει, σκέφτηκα να την βοηθήσω. Να της δίνω ένα ποσό κάθε μήνα για το υπόλοιπο της ζωής της. Δεν το εκτίμησε. Επικοινώνησε μαζί μου, μέσω εκπροσώπων και ζήτησε $5 εκατομμύρια, ένα σπίτι και ένα πολυτελές αμάξι», πρόσθεσε η Βανέσα Μπράιαντ, σύμφωνα με τους LA Times.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα