Κιούμπαν: «Θα χάσω πάνω από $100 εκατομμύρια μέχρι να γυρίσουμε στην κανονικότητα»!

Gazzetta team
Κιούμπαν: «Θα χάσω πάνω από $100 εκατομμύρια μέχρι να γυρίσουμε στην κανονικότητα»!

bet365

Ο Μαρκ Κιούμπαν αποκάλυψε ότι θα χάσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το ΝΒΑ να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς!

Το ΝΒΑ μετράει αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν 2020-21 και ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να πληρώνει τους υπαλλήλους του οργανισμού παρά το γεγονός ότι η χασούρα λόγω κορονοϊού θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

«Περιμένω να χάσω πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια μέχρι να επιστρέψει το ΝΒΑ σε κανονικούς ρυθμούς. Ευτυχώς μπορώ να αντέξω αυτή τη ζημιά. Θα συνεχίσω να πληρώνω τους υπαλλήλους μας, γιατί αυτό είναι το σωστό, αλλά είναι προφανές πως θα πρέπει να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητά μας στο πρωτάθλημα» επισήμανε ο Κιούμπαν.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED