Εντυπωσιασμένος ο Στιβ Νας από Ντουράντ και Ίρβινγκ!

Εντυπωσιασμένος ο Στιβ Νας από Ντουράντ και Ίρβινγκ!

Γιώργος Κούβαρης
Εντυπωσιασμένος ο Στιβ Νας από Ντουράντ και Ίρβινγκ!

bet365

Ο Στιβ Νας μίλησε για την παρουσία των Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Κατά τη διάρκεια της media availability, ο Καναδός άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ και νυν τεχνικός ηγέτης των Μπρούκλιν Νετς, έκανε ειδική αναφορά στις δύο «πριμαντόνες» της ομάδας.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τον Κέβιν, ο οποίος έμεινε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης και πλέον έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο τελευταίος τραυματισμός θα μπορούσε να του στοιχίσει την καριέρα του. Δείχνει απίστευτη θέληση και πείνα να επιστρέψει και να παίξει ξανά. Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και αυτό είναι κάτι το καταπληκτικό» ανέφερε ο Στιβ Νας και στάθηκε και στον Ίρβινγκ:

«Ο Κάιρι είναι εξαιρετικός και οι ικανότητές του είναι top class. Είναι απίστευτο το πόσο εύκολο μπορεί να κάνει το παιχνίδι στα χέρια του. Όμως όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά. Απλά ο Κέβιν και ο Κάιρι δείχνουν τον δρόμο και τα όσα χρειάζονται για να είσαι επαγγελματίας».

 

NBA Τελευταία Νέα