Σποέλστρα: «Θα πληρώσουμε το τίμημα της γρήγορης εκκίνησης της σεζόν»

Νίκος Καρφής
Σποέλστρα: «Θα πληρώσουμε το τίμημα της γρήγορης εκκίνησης της σεζόν»

bet365

Ο Έρικ Σποέλστρα στάθηκε στο μικρό διάστημα ξεκούρασης των Χιτ από τους τελικούς του ΝΒΑ μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν.

Λέικερς και Χιτ θα ξεκουραστούν 2 μήνες, ενώ άλλοι φτάνουν στους 9!

Ο Έρικ Σπόελστρα στάθηκε στο μικρό διάστημα που έχει για να ανασυγκροτηθεί η ομάδα του και τόνισε πως πρέπει να πληρώσει το τίμημα.

«Ιστορικά είναι διαφορετικό. Αν έχεις συνηθίσει να πας σε τελικούς όπως οι Ουόριορς, οι ομάδες του ΛεΜπρόν, είναι δύσκολο. Κανονικά τελείωνες τέλος Ιούνη και ξεκινούσες Σεπτέμβρη. Είναι εύκολο όταν είσαι ομάδα που έχει τα καλά picks ή μια από τις χειρότερες στη λίγκα. Αν είσαι ομάδα που δεν μπαίνει playoffs. Όμως εδώ είμαστε άλλη κατηγορία»

Για τον Μπάτλερ είπε: «Δεν θα παίξει τα ίδια λεπτά με πέρυσι. Θα το προσαρμόσουμε στις ανάγκες της σεζόν. Ξέρω πόση ενέργεια σωματική και πνευματική ξόδεψε στη φούσκα. Αλλά του είπα πως αυτή είναι η ζωή που διάλεξε. Αυτό ήθελε να κανει. Να είναι μέρος ομάδων που πάνε μακριά στα playoffs».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED