ΝΒΑ: Οι ανταλλαγές τελειώνουν στις 25 Μαρτίου!

Gazzetta team
ΝΒΑ: Οι ανταλλαγές τελειώνουν στις 25 Μαρτίου!

bet365

Η τελευταία, μα πιο σημαντική, λεπτομέρεια, ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ, φαίνεται να ρυθμίζεται. Στο τέλος Μαρτίου ολοκληρώνονται οι ανταλλαγές.

Στις 25 Μαρτίου 2020 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ανταλλαγές των ομάδων στο ΝΒΑ. Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία, την οποία αναμένεται να κατακυρώσει η Λίγκα.

Την ίδια στιγμή, η επιλογή των ομάδων να αφήσουν ελεύθερους παίκτες (waiver) θα ολοκληρωθεί λίγες ημέρες αργότερα στις 9 Απριλίου.

Η σεζόν ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου και η κανονική περίοδος θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Μαίου, όταν και θα ολοκληρωθεί το μίνι τουρνουά τις τελευταίες θέσεις των playoffs. Η post season θα ξεκινήσει στις 22 Μαίου.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED