Τζορτζ: «Κάναμε τα ίδια σκ…ά συνέχεια, ο Ρίβερς με χρησιμοποιούσε σαν να είμαι ο Ρέι Άλεν»!

Τζορτζ: «Κάναμε τα ίδια σκ…ά συνέχεια, ο Ρίβερς με χρησιμοποιούσε σαν να είμαι ο Ρέι Άλεν»!

Gazzetta team
Τζορτζ: «Κάναμε τα ίδια σκ…ά συνέχεια, ο Ρίβερς με χρησιμοποιούσε σαν να είμαι ο Ρέι Άλεν»!

bet365

Ο Πολ Τζορτζ δικαιολόγησε την κατάρρευση των Κλίπερς στα ημιτελικά της Δύσης με τους Νάγκετς ενώ άφησε αιχμές για τον Ντοκ Ρίβερς και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το υλικό των Καλιφορνέζων.

Οι Κλίπερς άρχισαν την περσινή σεζόν με στόχο να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής, έχοντας στο ρόστερ τους τον Καουάι Λέοναρντ και τον Πολ Τζορτζ όμως οι Νάγκετς σόκαραν τους Καλιφορνέζους στα ημιτελικά της Δύσης. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς προηγήθηκε με 3-1 στη σειρά με το Ντένβερ και βρέθηκε μια νίκη μακριά από τους τελικούς της Περιφέρειας όμως ο Νίκολα Γιόκιτς και η παρέα του ολοκλήρωσαν το μεγάλο come back!

Από την πλευρά του, ο Πολ Τζορτζ φιλοξενήθηκε στο podcast «All The Smoke» των Στέφεν Τζάκσον και Ματ Μπαρνς όπου κλήθηκε να σχολιάσει την αποτυχία των Κλίπερς στη «φούσκα» του Ορλάντο. «Ήταν σκληρό, επειδή είχαμε αυτοπεποίθηση. Ήμασταν μπροστά με 3-1 νίκες, πιστεύαμε ότι θα τελειώσουμε τη δουλειά… Ήμασταν πραγματικά χαλαροί. Χάσαμε το επόμενο ματς, η σειρά ήταν στο 3-2 και το κλίμα μεταξύ μας ήταν: ΟΚ, δεν έγινε τίποτα πάμε να κερδίσουμε το επόμενο… Σε όλη αυτή τη διαδικασία, δεν δουλέψαμε ποτέ στο να προσαρμόσουμε τα πλάνα μας! Ποτέ δεν δουλέψαμε στο τι να κάνουμε διαφορετικά. Κάναμε τα ίδια σκ…ά συνέχεια. Απλώς το αφήσαμε να συμβαίνει… ξανά και ξανά»!

Και συνέχισε: «Δεν είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Δεν δουλέψαμε σωστά. Απλώς λέγαμε ότι οι Κλίπερς έχουν τον Τζορτζ, τον Καουάι, τον Ουίλιαμς και τον Χάρελ και έτσι θα τα καταφέρουν! Μάλιστα ο PG αναφέρθηκε στον τρόπο που τον χρησιμοποίησε ο Ντοκ Ρίβερς: «Με χρησιμοποιούσε σαν να είμαι ο Ρέι Άλεν ή ο Τζέι Τζέι Ρέντικ. Έπαιρνα συνέχεια σκριν μακριά από την μπάλα όμως δεν είναι αυτό το παιχνίδι μου. Θέλω περισσότερες επιλογές, θέλω να εμπλακώ στο pick-n-roll, να ποστάρω… Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη από πολλές απόψεις».

 

NBA Τελευταία Νέα