Χίροου, Ρόμπινσον και Ναν θα πρέπει να «θυσιαστούν» αν οι Χιτ θέλουν τον Αντετοκούνμπο (pic)

Αντωνία Σπανού
Χίροου, Ρόμπινσον και Ναν θα πρέπει να «θυσιαστούν» αν οι Χιτ θέλουν τον Αντετοκούνμπο (pic)

bet365

Οι Χιτ για να δημιουργήσουν χώρο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα πρέπει να δώσουν, τρεις πολύ σημαντικούς παίκτες για εκείνους.

Ακόμα ένα δημοσίευμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Χιτ δεν αποτελεί πλέον έκπληξη για κανέναν. Οι Αμερικανοί είναι πεπεισμένοι ότι το Μαϊάμι θα κάνει τα πάντα για τον Έλληνα σταρ και κάθε μέρα το πάνε και ένα βήμα παρακάτω. Αυτή την φορά υπολόγισαν τον χώρο που χρειάζονται, για τον Γιάννη και οι θυσίες δεν είναι μικρές.

Οι Τάιλερ Χίροου, Ντάνκαν Ρόμπισνον και Κέντρικ Ναν, θα πρέπει να δοθούν, ενώ θα πρέπει να γίνει μείωση και σε Ντράγκιτς, Ιγκουοντάλα και Λέοναρντ. Οι θυσίες που πρέπει να κάνει το Μαϊάμι δεν είναι μικρές, ότι έχει χτίσει και τους παίκτες τους οποίους πίστεψε και το έφτασαν μέχρι τους Τελικούς, πρέπει να τους διώξει και αυτό για καμία ομάδα δεν είναι εύκολο.

Από την άλλη όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της λίγκας και διακαής πόθος πολλών ομάδων του ΝΒΑ, όπως και των Χιτ. Τον θέλουν και φαίνεται πως είναι είναι πρόθυμοι να τον κάνουν δικό τους, με κάθε κόστος.

Αξίζει το ρίσκο;

Miami will have to trade Tyler Herro, Duncan Robinson, and Kendrick Nunn in order to make enough room to SIGN Giannis Antetokounmpo in 2021. What should Miami do?

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
 

NBA Τελευταία Νέα