Όλο το ΝΒΑ στην αναμονή: Ντέιβις και Αντεμπάγιο περιμένουν την απόφαση του Αντετοκούνμπο!

Αντωνία Σπανού
Όλο το ΝΒΑ στην αναμονή: Ντέιβις και Αντεμπάγιο περιμένουν την απόφαση του Αντετοκούνμπο!

bet365

Αντεμπάγιο και Ντέιβις περιμένουν και δεν υπογράφουν τα supermax συμβόλαια τους, μέχρι να επιστρέψει και να αποφασίσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η απόφαση έχει παρθεί, αλλά Άντονι Ντέιβις και Μπαμ Αντεμπάγιο δεν υπογράφουν τα supermax συμβόλαια τους και ο λόγος έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι του.... Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα και την Αθήνα και πολύ σύντομα θα βρίσκεται στην Αμερική και το Μιλγουόκι.

Εκεί, θα ανακοινώσει την απόφαση του και θα ενημερώσει την ομάδα του αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ή αν αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν με τους Μπακς. Το φιάσκο με τον Μπογκντάνοβιτς άλλαξε τα δεδομένα και εκεί που άπαντες ήταν σίγουροι για την συμφωνία με τον Γιάννη, όλα άλλαξαν και πλέον περιμένουν το ίδιο να ανακοινώσει την απόφαση του.

Μαζί με όλο το Μιλγουόκι, περιμένει και όλο το ΝΒΑ, αφού η απόφαση του MVP της λίγκας επηρεάζει τον σχεδιασμό πολλών ομάδων, που θα ήθελαν να κάνουν δικό τους τον Αντετοκούνμπο.

Ντέιβις και Αντεμπάγιο έχουν συμφωνήσει για νέα supermax συμβόλαια με Λέικερς και Χιτ αντίστοιχα, αλλά δεν έχουν υπογράψει ακόμα και αν ο Γιάννης δεν δεσμευτεί με το Μιλγουόκι, δεν θα το κάνουν, αλλά θα πάνε σε μικρότερα συμβόλαια, με στόχο οι ομάδες τους να «κυνηγήσουν» τον Έλληνα σταρ το επόμενο καλοκαίρι.

 

NBA Τελευταία Νέα