Αζάια Τόμας: «Για τρία χρόνια έπαιζα με… ένα πόδι κόντρα στους καλύτερους»!

Gazzetta team
Αζάια Τόμας: «Για τρία χρόνια έπαιζα με… ένα πόδι κόντρα στους καλύτερους»!

bet365

Ο Αζάια Τόμας δήλωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και είναι έτοιμος για την επιστροφή στα παρκέ.

Ο βραχύσωμος γκαρντ ταλαιπωρείται εδώ και τρία χρόνια με πρόβλημα στο ισχίο και γι' αυτόν τον λόγο δεν μπόρεσε να... στεριώσει σε μια ομάδα σε αυτό το διάστημα. Έτσι αποφάσισε να απαλλαχθεί μία και καλή από αυτό το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση πριν από πέντε μήνες. Πλέον δηλώνει απόλυτα έτοιμος για την έναρξη της σεζόν.

«Είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα για μένα. Δεν υπάρχει πλέον πόνος. Έχω όλο το εύρος της κίνησής μου. Για τρία χρόνια προσπαθούσα να παίξω απέναντι στους καλύτερους παίκτες στον κόσμο με ένα πόδι. Χρειαζόμουν βοήθεια από τα παιδιά μου για να βάλω τις κάλτσες μου το πρωί. Τώρα μπορώ να σηκώσω βάρη. Μπορώ να κάνω στάση οκλαδόν. Μπορώ να κάνω work out 2 φορές τη μέρα. Είμαι σε θέση να κάνω κινήσεις που δεν έκανα λόγω του πόνου στο ισχίο. Νιώθω ότι είμαι 31 ετών ξανά. Και τώρα, έχω επιστημονικά στοιχεία για να το δείξω», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ESPN.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA NEWS FEED