Ουέστμπρουκ: Σε ποια ομάδα ταιριάζει περισσότερο; (poll)

Νίκος Καρφής
Ουέστμπρουκ: Σε ποια ομάδα ταιριάζει περισσότερο; (poll)

bet365

O Ράσελ Ουέστμπρουκ ζήτησε να φύγει από τους Ρόκετς και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν σε ποια ομάδα που έχει ακουστεί, ταιριάζει περισσότερο.

Όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα στους Ρόκετς ο Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ο εκρηκτικός γκαρντ και πρώην MVP ζήτησε ανταλλαγή από του Χιούστον και σκέφτεται την επόμενη σελίδα της καριέρας του.

Παρά το γεγονός πως η ζήτησε για εκείνον είναι ελάχιστη, δημοσιεύματα τον έχουν συνδέσει με αρκετές ομάδες και έχουν βγει ακόμα και αποδόσεις για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Την πρώτη μέρα της free agency μπορεί να έγινε χαμός, ωστόσο ο Ράσελ δεν κουνήθηκε.

Το gazzetta.gr θα αναλύσει πόσο ταιριάζει στην κάθε ομάδα που έχει... συνδεθεί και στο τέλος οι αναγνώστες του θα δώσουν την ψήφο τους.

Νικς

Φυσικά αν πάει στη Νέα Υόρκη θα είναι ο απόλυτος ηγέτης. Ένας οργανισμός που πάει από το ένα λάθος στο άλλο και δεν μπορεί να διεκδικήσει σπουδαία πράγματα. Ο Ράσελ θα πρέπει να το αλλάξει αυτό, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Mια ομάδα που ήταν γεμάτη power forwards (Πόρτις, Γκίμπσον, Ραντλ και ο rookie Τόπιν), όμως οι 2 πρώτοι έμειναν ελεύθεροι. Στη θέση του Ουέστπρουκ έχει τους Σμιθ, Ντιλίκινα, ενώ αποδέσμευσε και τον Έλφριντ Πέιτον. Mε τις 3 αποχωρήσεις, ελευθέρωσαν 34 εκατ. δολάρια για να ενισχυθούν.

Μάτζικ

Θα είναι πολύ δύσκολο να πάει στους Μάτζικ ο Ουέστμπρουκ. Δεν είναι και τόσο εμπορικό το franchise. Άλλωστε το Ορλάντο πήρε γκαρντ στο draft, τον Άντονι Κόουλ και θα τον στηρίξει. Όμως 2 point guard της ομάδας, Ντι Τζέι Όγκουστιν και Κάρτερ Ουίλιαμς θα είναι free agents, άρα το Ορλάντο θα ψάξει για λύσεις σε αυτή τη θέση. Και ο Ουέστμπρουκ είναι λύση από το πάνω ράφι.

Πίστονς

Το Ντιτρόιτ πήρε πολλούς ψηλούς (Γκραντ, Όκαφορ, Πλάμλι) και μόλις έναν γκαρντ (Ράιτ) στη free agency. Eίναι μια ομάδα που έχει μόλις έναν σταρ τον Μπλέικ Γκρίφιν, ο οποίος έχει αρκετούς τραυματισμούς. Φυσικά και εκεί ο Ράσελ θα είναι... βασιλιάς, όμως είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει στο Ντιτρόιτ. Πάντως στα στοιχήματα οι Πίστονς δίνονται στο TOP 5.

Χόρνετς

O Mάικλ Τζόρνταν τον λατρεύει και είναι ο αγαπημένος του παίκτης για την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ όταν αγωνίζεται. Οι Χόρνετς θα άλλαζαν status αν έπαιρναν τον Ράσελ και θα υπήρχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εκείνους σε σχέση με την περσινή σεζόν. Βέβαια οι... σφήκες έδειξαν ότι θέλουν άσσο και πήραν ΛαΜέλο Μπολ, ενώ έχουν για τη θέση του point guard, τους ηγέτες της ομάδας, Τέρι Ροζίερ και Γκράχαμ. Οι καλύτεροι παίκτες της Σάρλοτ είναι point guards και σίγουρα θα πρέπει να κάνουν χώρο, αν η ομάδα αποφασίσει να πατήσει τη σκανδάλη και να φέρει τον Ουέστμπρουκ.

Σίξερς

Είναι η πιο δύσκολη μετακίνηση, όμως ποτέ μην λες ποτέ. Αν ο Ράσελ πάει στους Σίξερς και φτιάξει δίδυμο με τον Εμπίντ (πιθανόν ο Σίμονς να πρέπει να βρεθεί στα ανταλλάγματα), τότε η Φιλαδέλφεια θα στοχεύσει μακριά στα playoffs. Μην ξεχνάτε πως ξεφορτώθηκε το μεγάλο συμβόλαιο 80 εκατ δολαρίων του Χόρφορντ και έτσι μπορεί να κινηθεί πολύ πιο άνετα στο παζάρι. H Φιλαδέλφεια πήρε και τους σουτέρ Σεθ Κάρι και Ντάνι Γκριν, άρα το πρόβλημα που έχει ο Ράσελ στο τρίποντο τα τελευταία χρόνια, θα κρυφτεί κάπως. Άλλωστε πίσω από τον Σίμονς δεν υπάρχει αξιόπιστο point guard στους Σίξερς.

Oυίζαρντς

Είναι φήμη των τελευταίων ωρών. Ο Τζον Ουόλ ζήτησε ανταλλαγή και Ρόκετς με Ουίζαρντς συζητούν για μεγάλη ανταλλαγή. Δηλαδή να πάει ο Ράσελ Ουέστμπρουκ στην πρωτεύουσα και ο γκαρντ των μάγων να γίνει κάτοικος Χιούστον. Σκεφτείτε ο Westbeast να βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον Μπράντλεϊ Μπιλ. Ασύλληπτο δίδυμο στα γκαρντ στον επιθετικό τομέα. Ποιον να πιάσεις και ποιον να αφήσεις; Μια ανταλλαγή που θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ θόρυβο σε όλο το ΝΒΑ και να βελτιώσει σημαντικά τους Ουίζαρντς,

Loading...
 

NBA Τελευταία Νέα