Ο Πόρτερ Τζούνιορ των Καβαλίερς συνελήφθη για οπλοκατοχή!

Ο Πόρτερ Τζούνιορ των Καβαλίερς συνελήφθη για οπλοκατοχή!

Gazzetta team
Ο Πόρτερ Τζούνιορ των Καβαλίερς συνελήφθη για οπλοκατοχή!

bet365

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ... ουρλιάζει. Μα μοιάζει να μην τον ακούει κανείς. Ο γκαρντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς περνάει δύσκολα και η σύλληψή του είναι η εξέλιξη της ζωής του.

Πριν από ένα μήνα, μία ανάρτηση στον λογαριασμό του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έμοιαζε με σημείωμα αυτοκτονίας. Την Κυριακή (15/11) ο Πόρτερ συνελήφθη για κατοχή όπλου, με το οποίο φαίνεται να απείλησε τον οδηγό ενός οχήματος . Σε μία περίεργη υπόθεση, που μεγαλώσει τα ερωτηματικά.

Έμεινε ελεύθερος με εγγύηση 4.000 δολαρίων, με τους Καβαλίερς να εκδίδουν και ανακοίνωση. «Έχουμε λάβει γνώση του γεγονότος, το οποίο εμπλέκει τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και βρισκόμαστε στη διαδικασία της συγκέντρωσης στοιχείων. Επικοινωνήσαμε με τον Κέβιν και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σε προσωπικό επίπεδο, όσο η διαδικασία εξελίσσεται», αναφέρουν οι Καβς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα