Ο Χάρντεν θέλει Χιτ, Νετς ή και Σίξερς, αν ξεφύγει η κατάσταση στους Ρόκετς! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ο Χάρντεν θέλει Χιτ, Νετς ή και Σίξερς, αν ξεφύγει η κατάσταση στους Ρόκετς! (pic)

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν χάνει χρόνο και έχει σκεφτεί ποιους προορισμούς θα ήθελε, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στους Ρόκετς.

Ολυμπιακός - Άλμπα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Η κατάσταση στους Ρόκετς, μέσα σε μια ημέρα, ανατράπηκε και όλα είναι στον αέρα. Ο Ουέστμπρουκ θέλει να φύγει από το Χιούστον, πολλοί παίκτες είναι δυσαρεστημένοι και μέσα σε αυτούς και ο ηγέτης της ομάδας.

Ο Τζέιμς Χάρντεν βλέποντας αυτή την κατάσταση φρόντισε να έχει δεύτερο σχέδιο κατά νου και έχει ήδη σκεφτεί μερικούς προορισμούς που θα του ταίριαζαν.

Σύμφωνα με αμερικάνικο ρεπορτάζ, ο «Μούσιας» σκέφτεται Χιτ, Νετς ή και Σίξερς αν τα πράγματα στους Ρόκετς δεν φτιάξουν άμεσα.

Μπορεί το αίτημα του Ουέστμπρουκ να σόκαρε, αλλά ο Χάρντεν είναι άλλο κεφάλαιο για το Χιούστον και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αν δείξει την επιθυμία να φύγει. Μένει να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα