Μπρόγκντον: «Συμφωνία για τζάμπολ 22 Δεκέμβρη ή 18 Γενάρη»

Νίκος Καρφής
Μπρόγκντον: «Συμφωνία για τζάμπολ 22 Δεκέμβρη ή 18 Γενάρη»

bet365

O αντιπρόεδρος της Ένωσης Παικτών, Μάλκολμ Μπρόγκντον τόνισε πως η νέα σεζόν του ΝΒΑ θα ξεκινήσει 22 Δεκέμβρη ή 18 Γενάρη.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν στο ΝΒΑ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν υπάρχουν μόνο 2 υποψήφιες ημερομηνίες. Η λίγκα θα κάνει τζάμπολ είτε στις 22 Δεκέμβρη είτε στις 18 Γενάρη (Martin Luther King Day) όπως ανέφερε και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Παικτών, Μάλκολμ Μπρόγκντον.

«Νομίζω πως αυτές είναι οι 2 επιλογές. Θα ξεκινήσει ή στις 18 Γενάρη, όπου θέλουν και οι περισσότεροι παίκτες ή θα πάει για τις 22 Δεκέμβρη κοντά στα Χριστούγεννα. Αλλά η μεγάλη διαφορά έχει να κάνει με τα έσοδα», ανέφερε ο γκαρντ των Πέισερς.

Μάλιστα πρόσθεσε πως υπάρχει συμφωνία έτσι ώστε να γίνει το τζάμπολ σε μία από τις 2 ημερομηνίες. Αν ξεκινήσει 22 Δεκέμβρη θα έχει κέρδος 500 εκ. δολάρια.

Πάντως η περίοδο των Χριστουγέννων είναι μία από τις καλύτερες για το ΝΒΑ οικονομικά και μένει να δούμε αν θα περάσει η συγκεκριμένη πρόταση που δεν δείχνει να στηρίζεται από την πλειοψηφία των παικτών.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα