Σέλτικς: Θέλουν Γκομπέρ με ανταλλαγή! (pic)

Νίκος Καρφής
Σέλτικς: Θέλουν Γκομπέρ με ανταλλαγή! (pic)

bet365

Οι Σέλτικς έχουν βάλει στο... στόχαστρο τον Ρούντι Γκομπέρ, θέλοντας να ανέβουν επίπεδο στη θέση του σέντερ.

Έκανε... μπαμ τη φετινή σεζόν πως οι Σέλτικς χρειαζοντουσαν ένα καλύτερο σέντερ από τους τίμους Τάις και Καντέρ για να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η Βοστώνη ενδιαφέρεται για τον Ρούντι Γκομπέρ, αλλά οι Τζαζ δεν έχουν κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις τους για το αν θέλουν να τον ανταλλάξουν.

Πάντως το nba buzz το πήγε ένα βήμα παρακάτω και προχώρησε στο υποθετικό σενάριο που μπορεί να κάνει την ανταλλαγή να πραγματοποιηθεί.

Γκομπέρ, Ρόις Ο'Νίλ και μελλοντικό πικ 2ου γύρου στη Βοστώνη και Χέιγουορντ, Καντέρ και το 14ο πικ του πρώτου γύρου του 2020 στη Γιούτα. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε επιστροφή του Χέιγουορντ στους Τζαζ.

REPORT: Boston Celtics are interested in trading for Rudy Gobert; it’s unsure if Utah wants to trade him, though. Who wins this HYPOTHETICAL trade?

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED