Πιρς: «Οι Ουόριορς θα γίνουν contenders με τον Βούτσεβιτς»!

Πιρς: «Οι Ουόριορς θα γίνουν contenders με τον Βούτσεβιτς»!

Gazzetta team
Πιρς: «Οι Ουόριορς θα γίνουν contenders με τον Βούτσεβιτς»!

bet365

Ο Πολ Πιρς εξήγησε πως ο Νίκολα Βούτσεβιτς θα ήταν η ιδανική προσθήκη για τους Ουόριορς ώστε να γίνουν ξανά διεκδικητές του τίτλου.

Ο βετεράνος άσος των Σέλτικς και νυν σχολιαστής του ΝΒΑ μίλησε για το μέλλον των Ουόριορς που φέτος μπορούν να υπολογίζουν στους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον.

«Αν μπορέσουν να δώσουν το pick τους στο draft και τον Άντριου Ουίγκινς για να πάρουν έναν All Star, τότε, ναι, θα είναι διεκδικητές. Ένα όνομα που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό του Νίκολα Βούτσεβιτς. Μπορεί να ταιριάξει ανάμεσα στους γκαρντ της ομάδας και να δώσει πράγματα τόσο στο low post όσο και με το μακρινό σουτ. Αν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, τότε ναι είναι διεκδικητές. Αν όχι θα είναι μια απλά μέτρια ομάδα της Δύσης».

Ο Μαυροβούνιος σέντερ (2μ.13) έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο τη σεζόν 2011-12 με τους Σίξερς κι έκτοτε αγωνίζεται στο Ορλάντο, μετρώντας 16.1 πόντους, 10.2 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μ.ό. σε 598 συμμετοχές στη regular season.

Ο Βούτσεβιτς μετράει δυο παρουσίες στα playoffs του ΝΒΑ (2019 & 2020) ενώ συμμετείχε στο All Star Game της Σάρλοτ προ διετίας, αποτελώντας έναν από τους πιο underrated ψηλούς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα