NBA: Στην αναμονή για την έναρξη στις 22 Δεκέμβρη, την 1η ξεκινούν τα training camps (pic)

Αντωνία Σπανού
NBA: Στην αναμονή για την έναρξη στις 22 Δεκέμβρη, την 1η ξεκινούν τα training camps (pic)

bet365

Στην αναμονή βρίσκονται όλοι για την τελική απόφαση για την έναρξη του ΝΒΑ, με την 22η ημέρα του Δεκέμβρη να φαίνεται η πιο πιθανή ημερομηνία, ενώ την 1η θα ξεκινήσουν τα training camps.

Μπορεί η σεζόν να έχει τελειώσει πριν από μερικές ημέρες και οι παίκτες να απολαμβάνουν την ξεκούραση τους, όμως με το πρόγραμμα του ΝΒΑ να έχει... εκτροχιαστεί, εξαιτίας του κορονοϊού, άπαντες ψάχνουν λύσεις, για λιγότερες απώλειες. Ενώ οι πρώτες σκέψεις ήταν η σεζόν να αρχίσει τον Ιανουάριο, φαίνεται πως αυτό έχει ανατραπεί και η επικρατέστερη ημερομηνία είναι 22 Δεκεμβρίου πλέον.

Αν τελικά γίνει αυτό, τότε, σύμφωνα με τον Μαρκ Στέιν, τα training camps θα ανοίξουν την 1η του Δεκέμβρη. Βέβαια, με τις φετινές ανατροπές είναι πολλά τα θέματα, αφού υπάρχουν παίκτες που έχουν να παίξουν μπάσκετ πολλούς μήνες, ενώ άλλοι χρειάζονται ξεκούραση, αφού μόλις τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους.

Όπως παραδέχτηκε και ο Ντάνι Γκριν, ο ΛέΜπρον δεν πρόκειται να επιστρέψει τόσο σύντομα στο παρκέ, θα πάρει τον χρόνο του και ίσως τον πρώτο μήνα να μην αγωνιστεί καθόλου, ενώ δεν είναι και ο μοναδικός με αυτή την σκέψη, αφού υπάρχουν παίκτες που είχαν μεγάλη... φθορά μέσα στην «φούσκα».

The NBA is waiting for approval to start the season on December 22nd, with training camp likely starting on December 1st. (per Marc Stein)

Δημοσιεύτηκε από Basketball Forever στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα