Ίρβινγκ και Ντουράντ συνεργάζονται για ένα νέο παπούτσι!

Gazzetta team
Ίρβινγκ και Ντουράντ συνεργάζονται για ένα νέο παπούτσι!

bet365

Ο Κέβιντ Ντουράντ και ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν θα συνεργαστούν μόνο στο παρκέ, αλλά θα επιχειρήσουν να το κάνουν και στη βιομηχανία των παπουτσιών!

Το μπάσκετμπολ έχει άμεση σχέση με τις μπίζνες. Ένας επικερδέστατος τρόπος για έναν αθλητή να βγάλει περισσότερα χρήματα. Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Καίρί Ίρβινγκ ετοιμάζονται να αγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί στο Μπρούκλιν. Αλλά όπως φαίνεται, ετοιμάζονται να συνεργαστούν και μακριά από τα παρκέ.

Αμφότεροι διαθέτουν το δικό τους υπόδημα, με μπόλικα χρόνια κυκλοφορίας, ακόμα περισσότερα διαφορετικά ζευγάρια. Και φυσικά μία θέση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή παπούτσια. Κάπως έτσι αποφάσισαν να συνεργαστούν και στα παπούτσια, αφού έχουν υπογράψει στην ίδια εταιρία.

Και δεν αποκλείεται το νέο... υβρίδιο να έχει κάτι και από τους Μπρούκλιν Νετς.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED