«Οι Μπακς δίνουν προοπτική μόνο μιας σεζόν στον Αντετοκούνμπο»

«Οι Μπακς δίνουν προοπτική μόνο μιας σεζόν στον Αντετοκούνμπο»

«Οι Μπακς δίνουν προοπτική μόνο μιας σεζόν στον Αντετοκούνμπο»

bet365

Το Ringer εξηγεί γιατί οι Μιλγουόκι Μπακς δεν μπορούν να δώσουν προοπτική πενταετίας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα πράξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Δικό του το συμβόλαιο, δικά του και τα... φράγκα.

Η ανανέωση (ή όχι) του συμβολαίου του θα αποτελεί την κορυφαία συζήτηση, μέχρι να απαντηθεί το ερώτημα: Θα μείνει στους Μπακς ή όχι;

Το Ringer προσπάθησε να αναλύσει τα δεδομένα της περίπτωσης του Giannis.

Θέτοντας έναν απλό προβληματισμό. Παρομοίασε τους Μπακς με ένα αμάξι, το οποίο προσπαθούν να «πουλήσουν» στον Αντετοκούνμπο, αλλά εύχονται να μην το ελέγξει, αφού δεν έχει «μηχανή».

Το ρόστερ των Μπακς θα παίξει τεράστιο ρόλο στην απόφαση του Αντετοκούνμπο. Όπως και οι κινήσεις που θα πρέπει να κάνουν για να του αποδείξουν ότι αξίζει να μείνει.

Μία ξεχωρίζει και είναι η απόκτηση του Κρις Πολ! Του παίκτη που θα μπορέσει να ξεκλειδώσει το pick n roll με τον δύο φορές MVP.

Η προσπάθεια να γίνει αυτό με τον Έρικ Μπλέντσο δεν έχει αποδώσει. Και γι' αυτό είναι ο πρώτος που θα μπει στη διαδικασία ανταλλαγής.

Με την ελπίδα πως αυτός, μαζί με άλλους (Χιλ, Ιλιασόβα και ΝτιΒιτσένζο) θα είναι αρκετοί για να πουν οι Θάντερ το «ναι».

Την ίδια στιγμή, γίνεται ανάλυση για την αποχώρηση του Μάλκολμ Μπρόγκντον, ενός παίκτη που ταίριαζε... γάντι στο παιχνίδι που θέλει να κάνει ο Αντετοκούνμπο. Και πως χάθηκε για ένα σχετικά μικρό συμβόλαιο, αφού οι Μπακς δεν ήθελαν να μπουν από νωρίς στον.. κόσμο της φορολόγησης πολυτελείας (σ.σ.: αν οι ομάδες περάσουν το salary cap που υπάρχει, τα επιτρεπόμενα χρήματα για τα ετήσια συμβόλαια, τότε πληρώνουν φόρο).

Η προοπτική που δίνουν οι Μπακς

Όπως και να έχει, το κείμενο καταλήγει για την προοπτική που μπορούν να προσφέρουν αυτή τη στιγμή οι Μπακς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με το Ringer οι Μπακς μπορούν να στηρίζονται στο τώρα. Στη σεζόν που έρχεται. Αλλά δεν μπορούν να το κάνουν με την προοπτική της επόμενης πενταετίας.

Αυτή που θα ορίζει το νέο συμβόλαιο του Αντετοκούνμπο, εφόσον το υπογράψει.

 

NBA Τελευταία Νέα