Κρις Μπος για το debate για τον GOAT: «Ό,τι έχει κάνει ο ΛεΜπρον είναι στην δική του κατηγορία» (vid)

Αντωνία Σπανού
Κρις Μπος για το debate για τον GOAT: «Ό,τι έχει κάνει ο ΛεΜπρον είναι στην δική του κατηγορία» (vid)

bet365

Ο Κρις Μπος μπήκε και αυτός με την σειρά του στην διαδικασία να απαντήσει στο μεγάλο debate της εποχής, για τον GOAT του ΝΒΑ.

Ο Κρις Μπος έχει περάσει 4 χρόνια ως συμπαίκτης με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και μαζί έχουν φτάσει σε 4 Τελικούς και έχουν πάρει και 2 πρωταθλήματα. Έτσι φαίνεται να μην υπάρχει καταλληλότερος να απαντήσει αν ο ΛεΜπρον μπαίνει δίκαια στην συζήτηση για τον GOAT του ΝΒΑ. Σε πρόσφατη συνέντευξη με τον Shannon Sharp απάντησε την γνώμη του για αυτό το debate.

«Δεν μπορείς να το βάλεις σε ποσότητα. Αυτό που έχει κάνει ο ΛεΜπρον είναι στην δικιά του κατηγορία, αυτό που έκανε ο Κόμπι, ο Τζόρνταν, ο Καρίμ, ο Μπιλ... Οι άνθρωποι γίνονται πολύ επιλεκτικοί, 'τι έκανε μόνο αυτό;' αυτά είναι μοναδικά κατορθώματα... Κανείς δεν θα έχει 6-0 στους Τελικούς, απλά δεν πρόκειται να γίνει, είναι τρελό. 10 Τελικοί και μετράει, νομίζω κανείς δεν θα το κάνει αυτό. Και οι δύο έχουν ένα σωρό βραβεία MVP. Όλοι έχουν τρόπαια, αυτοί οι τύποι... Όλοι μιλούν για τον GOAT.

Θα υπάρχουν αυτά τα debate για δεκαετίες. Ξέρω ότι ο ΛεΜπρον το θέλει. Ο Τζόρνταν ήταν ο ήρωας μας, όλοι τον βλέπαμε, αλλά για εκείνον να δημιουργήσει τέτοιο μονοπάτι για τον εαυτό του και όλοι να λένε είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε».

 

NBA Τελευταία Νέα