Ο Στεφ Κάρι θέλει να γράψει την αυτοβιογραφία του! (vid)

Ο Στεφ Κάρι θέλει να γράψει την αυτοβιογραφία του! (vid)

Gazzetta team
Ο Στεφ Κάρι θέλει να γράψει την αυτοβιογραφία του! (vid)

bet365

Ο Στεφ Κάρι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του, το οποίο θα είναι συγγραφικό. Μέχρι να έρθει η στιγμή, ο ίδιος θα συνεχίσει να... γράφει επεισόδια

Ο Στεφ Κάρι προετοιμάζεται για τη στιγμή που θα πάψει να είναι αθλητής. Τότε που θα πρέπει να... ζυγίσει την καριέρα του και να αποφασίσει αν άξιζε. Όπως κάθε αθλητής που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Κάρι δε λέει «όχι» στην έκδοση της αυτοβιογραφίας του.

«Είναι σουρεάλ, διαβάζω βιβλία για εμένα, χωρίς να τα έχω γράψει», εξήγησε ο δύο φορές MVP, ο οποίος έχει ανακοινώσει από το καλοκαίρι πως όταν σταματήσει το μπάσκετμπολ, θα είναι και η στιγμή που θα εκδοθεί ένα βιβλίο για τον ίδιο. Με έναν εξαιρετικό τίτλο, μία λέξη που έχει σημαδέψει την καριέρα του, μέχρι τη στιγμή της απόλυτης... έκρηξης, των πρωταθλημάτων και των βραβείων του πολυτιμότερου παίκτη. Το βιβλίο θα ονομάζεται «Υποτιμημένος».

Ποιο είναι το αγαπημένο του απ' όσα κυκλοφορούν; Ξεχωρίζει το «Golden», το οποίο έχει γράψει ο ρεπόρτερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μάρκους Τόμπον.

 

NBA Τελευταία Νέα