Οι Μάβερικς δεν παίρνουν παίκτη και θα «χτυπήσουν» δυνατά τον Αντετοκούνμπο (pic)

Οι Μάβερικς δεν παίρνουν παίκτη και θα «χτυπήσουν» δυνατά τον Αντετοκούνμπο (pic)

Αντωνία Σπανού
Οι Μάβερικς δεν παίρνουν παίκτη και θα «χτυπήσουν» δυνατά τον Αντετοκούνμπο (pic)

bet365

Οι Μάβερικς θα είναι στην πρώτη γραμμή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για να τον ντύσουν στα μπλε και να κάνουν ευρωπαϊκή τριάδα «φωτιά».

Ελλάδα - Κόσοβο: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Σύμφωνα με τον αναλυτή του ESPN, Μπράιαν Ουίντχοστ, οι Ντάλας Μάβερικς θα μπουν πολύ δυνατά στην «μάχη» για την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το επόμενο καλοκαίρι, όταν ο MVP του ΝΒΑ μείνει ελεύθερος από τους Μπακς.

«Οι Μάβερικς θα είναι στην πρώτη γραμμή για να πείσουν τον Γιάννη. Θέλουν έναν τρίτο σταρ. Θέλουν να μείνουν ως έχουν μέχρι το 2021 και δεν περιμένω ότι θα πάρουν κάποιον σπουδαίο παίκτη φέτος. Θα περιμένουν».

Οι φήμες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζουν να οργιάζουν και όλοι παρακολουθούν την προσπάθεια των Μπακς να πείσουν τον σταρ τους ότι έχει προοπτική στο Μιλγουόκι. Το Ντάλας μπορεί να γίνει ένας πολύ θελκτικός προορισμός για τον Έλληνα σταρ , οι οποίοι με τον Λούκα Ντόντσιτς έχουν καταφέρει να αλλάξουν τα δεδομένα τους. Οι Μάβερικς ανθίζουν και με τον Γιάννη μπορούν να απογειωθούν.

Θα μπορέσουν να πείσουν τον Αντετοκούνμπο να κάνει αυτό το βήμα;

Cover Photo: Baskeball Forever

The Dallas Mavericks will be “at the front of the line” in an attempt to pursue Giannis in free agency. (per Brian Windhorst)

Δημοσιεύτηκε από Basketball Forever στις Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020
 

NBA Τελευταία Νέα