Ντράγκιτς: «Οι τελευταίες ημέρες για μένα ήταν κόλαση»

Gazzetta team
Ντράγκιτς: «Οι τελευταίες ημέρες για μένα ήταν κόλαση»

bet365

Οι λαβωμένοι Χιτ δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την υπέρβαση απέναντι στους Λέικερς και ο Γκόραν Ντράγκιτς εξήγησε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα θυμούνται για πάντα αυτές τις στιγμές.

Οι Χιτ ηττήθηκαν από τους Καλιφορνέζους με 93-106 στο Game 6 ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν ξεκάθαρος μιλώντας προς τους οπαδούς του Μαϊάμι: «καλά θα κάνετε να πιστέψετε ότι θα επιστρέψουμε».

Από την πλευρά του, ο Έρικ Σπόελστρα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του του μιλώντας για τις προσπάθειες και τα προβλήματα των Χιτ στους ΝΒΑ Finals ενώ ο Γκόραν Ντράγκιτς τόνισε από την πλευρά του:

«Οι ελπίδες να παίξω δεν ήταν πολλές, αλλά το πάλεψα. Έκανα όσες θεραπείες μπορούσα. Δεν ένιωθα καλά, αλλά ήθελα να είμαι εκεί. Οι τελευταίες μέρες για μένα ήταν κόλαση. Να θες να βοηθήσεις την ομάδα σου και να μην μπορείς να παίξεις στους τελικούς… Χρειαζόμουν χρόνο, αλλά αυτός δεν υπήρχε. Παλέψαμε, αλλά οι Λέικερς ήταν καλύτεροι. Θα θυμόμαστε για πάντα αυτές τις στιγμές και θα προσπαθήσουμε του χρόνου να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

 

NBA Τελευταία Νέα