Όταν ο Κόμπι έλεγε στον Ουέστμπρουκ να μην αφήνει τον Ντουράντ να του παίρνει όλους τους τίτλους σκοραρίσματος (pic)

Αντωνία Σπανού
Όταν ο Κόμπι έλεγε στον Ουέστμπρουκ να μην αφήνει τον Ντουράντ να του παίρνει όλους τους τίτλους σκοραρίσματος (pic)

bet365

Στο podcast του Βοϊναρόφσκι αποκαλύφθηκε μια ιστορία με τον Κόμπι Μπράιαντ ο οποίος προσπαθούσε να βάλει... φωτιά στους Θάντερ το 2012.

Ο κορυφαίος ρεπόρτερ του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, έχει δικό του podcast και πολλά ενδιαφέροντα λέγονται εκεί. Όπως για παράδειγμα τότε που ο Κόμπι Μπράιαντ προσπάθησε να φέρει ταραχή μεταξύ του Ουέστμπρουκ και του Κέβιν Ντουράντ, πριν τα... σπάσουν επίσημα οι δυο τους.

Όπως αποκαλύφθηκε ο Κόμπι έλεγε στον παίκτη των Ρόκετς, πλέον, να μην αφήνει τον KD να του παίρνει όλους τους τίτλους σκοραρίσματος.

«Πρέπει να κερδίζεις τίτλους σκοραρίσματος. Δεν ξέρω γιατί αφήνεις τον Κέβιν να τους κερδίζει. Πρέπει να είσαι αυτός που τους κερδίζει».

Οι σχέσεις των δύο ήταν σχεδόν αδελφικές όσο ήταν μαζί στους Θάντερ, αλλά όλα άλλαξαν όταν ο Ντουράντ αποφάσισε να φύγει από την Οκλαχόμα και να πάει στους Ουόριορς για να πάρει πρωτάθλημα.

Kobe was really trying to sabotage the OKC Thunder back in 2012 (Via. Woj Pod) Kobe told Westbrook he shouldn’t let Kevin Durant win scoring titles.

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020
 

NBA Τελευταία Νέα