Συγκλονιστικός ΛεΜπρον με δάκρυα στα μάτια: «Είναι μια τραγωδία...» (vid)

Συγκλονιστικός ΛεΜπρον με δάκρυα στα μάτια: «Είναι μια τραγωδία...» (vid)

Αντωνία Σπανού
Συγκλονιστικός ΛεΜπρον με δάκρυα στα μάτια: «Είναι μια τραγωδία...» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς άφησε στην άκρη τα αθλητικά και με δάκρυα στα μάτια χαρακτήρισε τραγωδία όσα έχουν γίνει με την δολοφονημένη από αστυνομικούς, Μπριόνα Τέιλορ.

Είναι μερικά πράγματα που ξεπερνούν τον αθλητισμό και αυτό το ξέρει ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο «Βασιλιάς» άφησε στην άκρη τα όσα έγιναν κόντρα στους Νάγκετς και μίλησε από καρδιάς για την απόφαση για την δολοφονία της Μπριόνα Τέιλορ. Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους αστυνομικούς και έχει ξεσπάσει μια θύελλα αντιδράσεων, αφού η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε δίχως κανέναν λόγο, άοπλη και μέσα στο σπίτι της.

Ο «Βασιλιάς» με δάκρυα στα μάτια και πραγματικά συγκλονισμένος μίλησε και χαρακτήρισε όσα συμβαίνουν ως μια τραγωδία...

«Δεν είμαι καλά. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά. Χάσαμα την Μπριόνα, θέλουμε δικαιοσύνη. Όσο καιρό και αν πάρει, έχουν περάσει ήδη τόσες ημέρες, τόσα λεπτά, για την οικογένεια της, για την κοινότητα. Έχω μια κόρη και μια σύζυγο στο σπίτι και την μητέρα μου, έχω τόσες μαύρες γυναίκες στην ζωή μου και σκέφτομαι αν θα είναι εδώ την επόμενη ημέρα και αν πάθαιναν κάτι δεν θα συγχωρούσα ούτε τον εαυτό μου, ούτε αυτόν που το έκανε. Είμαστε εδώ, παίζουμε το παιχνίδι, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αλλά την ίδια ώρα οι καρδιές μας είναι μαζί τους... είναι μια τραγωδία. Είναι μια τραγωδια και απλά ελπίζουμε για καλύτερες ημέρες. Ελπίζουμε για καλύτερες ημέρες με αγάπη και όχι μίσος».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα