ΛεΜπρόν: «Έχω "εξωπραγματικό" σεβασμό για τους Νάγκετς, στέλνει μηνύματα ο Γιόκιτς» (vid)

Gazzetta team
ΛεΜπρόν: «Έχω "εξωπραγματικό" σεβασμό για τους Νάγκετς, στέλνει μηνύματα ο Γιόκιτς» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για τον πρώτο τελικό της Δύσης με τους Νάγκετς (19/09, 04:00, CosmoteSport4) κι είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους αντιπάλους του.

Ο «Βασιλιάς» έδωσε την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου και πριν το Game 1 (19/09, 04:00, CosmoteSport4) και είπε αρχικά για την ομάδα του Ντένβερ: «Πολύ ανθεκτική, πολύ σίγουρη, πολύ δυναμική, πολύ καλά προπονημένη ομάδα. Χρειάζεται πολύ ενέργεια και... απόγνωση, για να μπορέσεις να επιστρέψεις από το 3-1. Το έκαναν δύο φορές. Οπότε, ο σεβασμός που τους έχω είναι εξωπραγματικός. Έτσι θα μπούμε στη σειρά: Κατανοώντας το τι είναι ικανοί να κάνουν, που στέκονται».

Όσο για τον Νίκολα Γιόκιτς; Παρέμεινε εντυπωσιασμένος, λέγοντας: «Όταν έχεις ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα σου, να μην νοιάζεται για τον εαυτό του, αλλά για το καλύτερο της ομάδας, αυτό στέλνει ένα μήνυμα στο υπόλοιπο γκρουπ».

Σχετικά με το ότι οι Λέικερς δεν θα αντιμετωπίσουν τελικά τους Κλίπερς, απάντησε: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο σε αυτό. Απλά καθόμουν κι έβλεπα το παιχνίδι σαν θεατής. Έβλεπα τα μεγάλα σουτ, τα χαμένα σουτ, τις σπουδαίες φάσεις, όλα αυτά. Κοιτούσα κιόλας σαν σκάουτ, έκανα σκάουτ και στις δύο ομάδες την ίδια στιγμή».

Επίσης, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε για το πως νιώθει που οι δύο ομάδες του Λος Άντζελες δεν θα λύσουν τελικά τις διαφορές τους και ο ίδιος είπε: «Τι να λύσουμε;».

 

NBA Τελευταία Νέα