Πολ Τζορτζ για Νάγκετς: «Να καταλάβουμε γιατί δεν τους ματσάρουμε» (vids)

Gazzetta team
Πολ Τζορτζ για Νάγκετς: «Να καταλάβουμε γιατί δεν τους ματσάρουμε» (vids)

bet365

Ο Πολ Τζορτζ νιώθει σίγουρος για τους Κλίπερς και το Game 7 με τους Νάγκετς, αλλά την ίδια στιγμή έχει και... αναπάντητα ερωτήματα.

Οι Κλίπερς ηττήθηκαν από τους Νάγκετς με 111-98, η σειρά έγινε 3-3 και πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουν.

Ο Πολ Τζορτζ, μετά την ήττα της ομάδας του, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν ακόμα το «πάνω χέρι», αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να καταλάβουν και τι πάει στραβά.

«Έχουμε ακόμα το "πάνω χέρι". Η ομάδα μας παραμένει ενωμένη. Δεν είμαστε σε κατάσταση πανικού. Έχουμε ένα έβδομο παιχνίδι μπροστά μας. Μού αρέσουν οι πιθανότητες που έχει η ομάδα μας. Βάλαμε τον εαυτό μας σε αυτή τη θέση και μόνο εμείς μπορούμε να τον βγάλουμε από εκεί», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο «PG13» και συμπλήρωσε:

«Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τους αντιπάλους μας, αλλά έχουμε πιθανότητες. Μού αρέσει αυτό που έχουμε. Το λέω ξανά, είναι στο χέρι μας να τελειώσουμε αυτή τη δουλειά. Πρέπει να δούμε το βίντεο και τι κάνουμε. Η μόνη ερώτηση που χρειάζεται να απαντηθεί είναι γιατί δεν τους ματσάρουμε».

Λέοναρντ: «Να δώσουμε προσοχή στην λεπτομέρεια»

Από την πλευρά του, ο Καουάι Λέοναρντ ανέφερε: «Παγώσαμε στο τρίτο δωδεκάλεπτο (σ.σ. το επιμέρους ήταν 30-16). Απλά παγώσαμε. Πηγαίναμε στη ρακέτα, κυκλοφορούσαμε την μπάλα, αλλά μείναμε στάσιμοι και δεν μπορούσαμε να σουτάρουμε» και πρόσθεσε για το Game 7: «Πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στο παρκέ και να βεβαιωθούμε πως δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια. Πως εκτελούμε και συνεννοούμαστε στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό μπορούμε να κάνουμε. Να βγούμε εκεί έξω και να παίξουμε σκληρά, σίγουροι πως ξέρουμε το πλάνο του παιχνιδιού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα