ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σιάκαμ: «Αναλαμβάνω μεγάλο μέρος της ευθύνης» (pic)

Σιάκαμ: «Αναλαμβάνω μεγάλο μέρος της ευθύνης» (pic)

Σιάκαμ: «Αναλαμβάνω μεγάλο μέρος της ευθύνης» (pic)

Ο Σιάκαμ έκανε πολύ κακή σειρά κόντρα στους Σέλτικς και ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. 

Οι Ράπτορς δεν θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν για να κρατήσουν τον τίτλο τους, αφού το φετινό ταξίδι τους έφτασε στο τέλος του. Ο Πασκάλ Σιάκαμ δεν ήταν καλός και η κριτική που δέχεται είναι ιδιαίτερα σκληρή. Μάλιστα μια ρεπόρτερ τον ρώτησε πως νιώθει που φταίει εκείνος για τον αποκλεισμό της ομάδας του, ενώ ούτε το διαδίκτυο του χαρίζεται. 

Ο παίκτης μίλησε, μετά το τέλος του αγώνα και πήρε το μερίδιο ευθύνης που ένιωσε ότι του αναλογεί. «Προφανώς, πρέπει να τα πάω καλύτερα. Ήταν μια στιγμή για εμένα που έπρεπε να μάθω από αυτή την εμπειρία και να μάθω να είμαι έτοιμος. Δεν βοήθησα τους συμπαίκτες μου. Παίρνω μεγάλο μερίδιο ευθύνης».

Ο Σιάκαμ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ σε αυτή την σειρά. Είχε μέσο όρο 14.9 πόντους, αλλά δεν σούταρε καλά και δεν βοήθησε σε κανένα σημείο την ομάδα του. Το τρίποντο του μάλιστα ήταν ιστορικά κακό, έχοντας 4/32 κόντρα στην Βοστόνη και αυτό είναι το χειρότερο της ιστορίας σε λιγότερες από 30 προσπάθειες. Μπορεί το διαδίκτυο να μην του χαρίζεται, όμως όλοι οι συμπαίκτες του είναι στο πλευρό του και έκαναν δηλώσεις στήριξης και αυτό το γεγονός το χαρακτήρισε απίστευτο. 

Διαβάστε ακόμα: