Ουέστμπρουκ: «Να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να κάνουμε θυσίες» (vids)

Gazzetta team
Ουέστμπρουκ: «Να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να κάνουμε θυσίες» (vids)

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έκανε μια δήλωση με νόημα, μετά το τέταρτο παιχνίδι με τους Λέικερς.

Οι Ρόκετς ηττήθηκαν από την ομάδα του Λος Άντζελες στο Game 4 των ημιτελικών, έμειναν πίσω στη σειρά (3-1) και αν θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για τους τελικούς Δύσης, θα πρέπει να νικήσουν στο επόμενο παιχνίδι.

Μετά την αναμέτρηση, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ προσπαθούσε να βρει μια εξήγηση, αλλά δεν μπορούσε. Ωστόσο, έκανε μια δήλωση, με τον αποδέκτη της να μένει... κρυφός.

«Δεν έχω κάποια εξήγηση. Θα έπρεπε να υπήρχε μία αίσθηση επείγουσας ανάγκης από όλους. Παλέψαμε, όμως, στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, κάτι που είναι καλό και ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε. Θέλει πολλή προσπάθεια από όλους.

Θα πρέπει να νιώσουμε άβολα με το ρόλο μας και να σιγουρευτούμε πως καταλαβαίνουμε όλοι, ότι πρέπει να θυσιάσουμε κάποια από τα πράγματα που αγαπάμε. Πρέπει να βιαστούμε, να κάνουμε κάτι. Αυτό θα μας δώσει καλύτερες πιθανότητες να νικήσουμε».

Λακωνικός ο Χάρντεν

Η Συνέντευξη Τύπου του Τζέιμς Χάρντεν κράτησε μόλις ένα λεπτό και 40 δευτερόλεπτα. Ο «Μούσιας», που είχε 2/11 σουτ, φαινόταν πως δεν είχε καμία διάθεση και σε ερώτηση για το γιατί οι Ρόκετς έμοιαζαν τόσο «μονότονοι», ο ίδιος απάντησε «καλή ερώτηση».

Έπειτα, πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε τώρα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πέμπτο παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα