Τάλεν Χόρτον - Τάκερ: Το νέο «αστέρι» των Λέικερς! (vids)

Τάλεν Χόρτον - Τάκερ: Το νέο «αστέρι» των Λέικερς! (vids)

Κάτια Πετροπούλου
Τάλεν Χόρτον - Τάκερ: Το νέο «αστέρι» των Λέικερς! (vids)

bet365

Ο 19χρονος γκαρντ έπαιξε τόσο, όσο κόντρα στους Ρόκετς, για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με την παρουσία του στους Λέικερς!

Ένα νέο και πολλά υποσχόμενο πρόσωπο φέρνει στο προσκήνιο η ομάδα του Λος Άντζελες, μέσα από την «φούσκα» του ΝΒΑ.

Ο λόγος για τον Τάλεν Χόρτον - Τάκερ, ο οποίος μπορεί να αγωνίστηκε λίγο με την φανέλα των «λιμνανθρώπων» στον τέταρτο ημιτελικό της δυτικής περιφέρειας με τους Ρόκετς, αλλά ήταν αρκετό, για να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο 19χρονος γκαρντ αγωνιζόταν στους Σάουθ Μπέι Λέικερς (G-League), αλλά ελέω των αλλαγών που έφερε ο κορονοϊός, βρέθηκε από τη θυγατρική στη βασική ομάδα, και κόντρα στις «ρουκέτες» είχε 5 πόντους (1/4δ., 1/3τρ.), 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 7 λεπτά.

Ο Χόρτον - Τάκερ επελέγη στο draft του 2019 στο Νο46 από τους Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι τον έκαναν trade την ίδια βραδιά στους Λέικερς, για ένα pick δευτέρου γύρου του 2020, συν χρήματα.

Στις 13 Ιουλίου 2019, ο Χόρτον - Τάκερ υπέγραψε συμβόλαιο με τους «λιμνανθρώπους», αλλά «μοιραζόταν» μεταξύ κορυφαίας λίγκας και G-League (18.1π., 6.3ρ., 3.9ασ., 1.κλ., 38 παιχνίδια). Στις 8 Δεκεμβρίου 2019 έκανε τελικά το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ, κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς - πάτησε παρκέ για 2 λεπτά και είχε 1 ασίστ.

Ο πολλά υποσχόμενος παίκτης κλήθηκε να ακολουθήσει τους Λέικερς στην «Disney World» και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια στην «φούσκα».

Ο Χόρτον - Τάκερ έδειξε τα πρώτα του καλά στοιχεία στις 7 Αυγούστου με αντίπαλο τους Ρόκετς (10π., 2ρ., 1ασ., 4κλ., 19 λεπτά), ενώ ακολούθησε ακόμα ένα καλό ματς με τους Πέισερς (10π., 1ρ., 1τ., 16 λεπτά).

Το καλύτερό του παιχνίδι έως τώρα, ωστόσο, το έκανε όταν αντιμετώπισε τους Κινγκς (13/08), όπου είχε ρόλο βασικού και σε 34 λεπτά μέτρησε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Γενέτειρά του είναι το Σικάγο, πήγε στο Simeon High School και κολέγιο στο Iowa (είχε απορρίψει το Illinois και το Xavier).

Ντέιβις: «Ακούει, μαθαίνει γρήγορα και είναι έτοιμος»

Ο Άντονι Ντέιβις πρωταγωνίστησε στην νίκη επί της ομάδας του Χιούστον (29π., 12ρ., 5ασ.), ωστόσο στην συνέντευξη που έδωσε αμέσως μετά τον αγώνα, φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο του νεαρού συμπαίκτη του.

Ο «AD» είπε χαρακτηριστικά: «Τού αρέσει πολύ να δουλεύει και να παίζει. Είναι πολύ καλός στο να μαθαίνει γρήγορα. Μπαίνει στο παρκέ και μπορεί να μας δώσει τα πάντα. Μπορεί να παίξει άμυνα, μπορεί να σουτάρει, να βγάλει καλές φάσεις. Δεν παίρνει πολύ χρόνο, αλλά είναι πάντα έτοιμος. Πάντα ακούει».

Με αυτά τα στοιχεία, σίγουρα θα πάει ψηλά!

 

NBA Τελευταία Νέα