Πολλές είναι οι ομοιότητες μεταξύ της καριέρας του ΛεΜπρον και του Αντετοκούνμπο (pic)

Αντωνία Σπανού
Πολλές είναι οι ομοιότητες μεταξύ της καριέρας του ΛεΜπρον και του Αντετοκούνμπο (pic)

bet365

Πολλές ομοιότητες βρίσκει ο μπασκετικός κόσμος στην πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του ΛεΜπρον Τζέιμς. Η επομένη στάση του Έλληνα σταρ θα είναι το Μαϊάμι;

Μπορεί τα playoffs να είναι ακόμα σε εξέλιξη, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι το θέμα του φθινοπώρου θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το μέλλον του. Μπορεί ο σταρ του Μιλγουόκι, μόλις τελείωσε για εκείνον η σεζόν, να ήθελε να βάλει ένα τέλος και να έκανε ξεκάθαρη δήλωση, όμως φαίνεται πως δεν μετράει και πολύ.

Γιάννης και Μπακς είπαν πως θα συνεχίσουν μαζί, αλλά λίγοι πείθονται. Το να χάσουν τα «Ελάφια» τον Γιάννη ως ελεύθερο φαντάζει καταστροφικό για τον Οργανισμό και η ανταλλαγή μοιάζει σαν η πιο λογική λύση. Τελευταίο σενάριο θέλει τον Έλληνα παίκτη στους Κλίπερς, αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά, αφού είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι όλες οι ομάδες θα κάνουν την προσπάθεια τους, αν δουν ότι υπάρχει διάθεση.

Πάντως, το basketball forever έβαλε στο τραπέζι μια νέα διάσταση, αφού έδειξε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία στην καριέρα του Γιάννη που μοιάζουν με εκείνα του «Βασιλιά». Ο ΛεΜπρον έγινε ντραφτ το 2003 και ο Γιάννης το 2013 και ο πρώτος έγινε MVP το 2009 και ο δεύτερος το 2019. Επίσης την ίδια πορεία που έχει διανύσει ο Αντετοκούνμπο στα playoffs, ακριβώς την ίδια είχε και ο ηγέτης των Λείκερς, πριν αισθανθεί την ανάγκη να βρει δυνατούς συμπαίκτες και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα. Ο Τζέιμς γι' αυτό τον λόγο έφυγε και πήγε στους Χιτ και γι' αυτό τον λόγο όλοι έχουν αγωνία για το μέλλον του Γιάννη.

Είναι, πάντως, πολλές οι φωνές που θέλουν τον «Greek Freak» να μην πηγαίνει στα.... εύκολα, αλλά να ακολουθήσει έναν άλλον δρόμο, όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος. «Δεν πρόκειται να ζητήσω ανταλλαγή. Κάποιοι βλέπουν έναν τοίχο και πάνε από την άλλη. Εγώ περνάω από μέσα. Απλά πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα, ατομικά και να επιστρέψουμε την επόμενη σεζόν».

Giannis Antetokounmpo out here following LeBron James career path tho? LeBron drafted 2003 Giannis drafted 2013 ...

Δημοσιεύτηκε από Basketball Forever στις Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα