Το 2016 Τζόρνταν και Κόμπι σύγκριναν τον εαυτό τους με τον Ουέστμπρουκ (pic)

Αντωνία Σπανού
Το 2016 Τζόρνταν και Κόμπι σύγκριναν τον εαυτό τους με τον Ουέστμπρουκ (pic)

bet365

Ο Ουέστμπρουκ ψάχνει τον καλό του εαυτό και θα μπορούσε να θυμηθεί το 2016, όταν και ο Κόμπι και ο Τζόρνταν τον είχαν συγκρίνει με τον εαυτό τους.

Οι Ρόκετς ετοιμάζονται να παίξουν τα... ρέστα τους κόντρα στους Λέικερς (COSMOTE SPORT 4, 02:00) και ο Ουέστμπρουκ οφείλει να βρει τον καλό του εαυτό και να βγει μπροστά για την ομάδα του, που τον έχει ανάγκη. Ο παίκτης έχει αποδείξει είναι φτιαγμένος από τα κορυφαία υλικά και στο παρελθόν έχει δεχθεί τρομερή αναγνώριση. Ήταν Αύγουστος του 2016 όταν την ίδια σεζόν και ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Κόμπι Μπράιαντ σύγκριναν τον εαυτό τους με τον Ράσελ.

Ο MJ είχε πει: «Πριν από 30 χρόνια, έτσι ήμουν εγώ. Βλέπεις στο παιχνίδι του, την προσπάθεια να αποδείξει πόσο καλός είναι, μέσα από το πάθος για το παιχνίδι. Μπορείς να δεις πόσο αγαπάει το παιχνίδι, παίζει με ενέργεια». Και αν αυτό δεν φτάνει ο Κόμπι μερικές εβδομάδες αργότερα είχε πει: «Όταν ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω παίκτες να παίζουν, εκείνος που ξεχωρίζω είναι ο Ράσελ. Παίζει σκληρά. Δεν τον νοιάζει ποιον έχει απέναντι, δεν τον νιάζουν οι πιθανότητες, θα πάει, θα δώσει το 110% κάθε φορά».

Ο Ουέστμπρουκ αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας, αλλά οφείλει στα κρίσιμα να κάνει step up.

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα