Τα σενάρια συνεχίζονται: Οι Κλίπερς θέλουν να κάνουν super team με τον Αντετοκούνμπο (pic)

Αντωνία Σπανού
Τα σενάρια συνεχίζονται: Οι Κλίπερς θέλουν να κάνουν super team με τον Αντετοκούνμπο (pic)

bet365

Μπορεί ο Αντετοκούνμπο και οι Μπακς να έκαναν δηλώσεις για να σταματήσει το θέμα της ανταλλαγής, τα σενάρια όμως συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι Κλίπερς είναι ο νέος προορισμός.

Τι και αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς σχολίασαν πως δεν πρόκειται να γίνει κάποια αλλαγή το φετινό καλοκαίρι και θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη σεζόν, τα σενάρια δεν σταματούν. Ο Έλληνας σταρ τόνισε πως δεν πρόκειται να φύγει το καλοκαίρι και οι Μπακς πως δεν θα τον κάνουν ανταλλαγή, αλλά η δυσκολία αυτού του θέματος κάνει τα σενάρια να συνεχίζουν.

Το να χάσουν τα «Ελάφια» τον Γιάννη ως ελεύθερο φαντάζει καταστροφικό για το Μιλγουόκι, οπότε όλοι κρατούν μικρό καλάθι, για την φετινή μεταγραφική περίοδο. Το καινούργιο σενάριο θέλει τους Κλίπερς να θέλουν να φτιάξουν super team με Γιάννη, Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ. Όπως αναφέρει το «The Ringer»: «Ο Γιάννης μπορεί να επιλέξει από 30 ομάδες, επειδή όλοι θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να δημιουργήσουν χώρο για εκείνον. Πολλές πηγές λένε πως οι Κλίπερς έχουν πλάνο για να πείσουν τον Γιάννη. Μια από τις πηγές είπε ότι ο Αντετοκούνμπο θαυμάζει τον Ντοκ Ρίβερς».

Όπως αναφέρεται στο fadeawayworld.net οι Μπακς είναι φαβορί για να κερδίσουν και πάλι την υπογραφή του, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Λέοναρντ, Τζορτζ, Γιάννης και στον πάγκο ο Ρίβερς δημιουργούν μια ομάδα - όνειρο. Η απόφαση βέβαια να δημιουργηθεί μια τέτοια ομάδα κάνει τον Γιάννη ίδιο με τους υπόλοιπους και την κριτική προς αυτόν ίδια με των υπολοίπων.

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, αλλά αυτά που ακούγονται είναι πολλά και ενδιαφέροντα για τον μέλλον του Greek Freak. Μένει να δούμε τι θα συμβεί τελικά και αν ο Γιάννης εκπλήξει άπαντες.

They'd be unstoppable

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε ακόμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα