Αντετοκούνμπο: «Αν μία ομάδα μπορεί να κάνει 4-0 και να περάσει, αυτή είμαστε εμείς» (vid)

Αντωνία Σπανού
Αντετοκούνμπο: «Αν μία ομάδα μπορεί να κάνει 4-0 και να περάσει, αυτή είμαστε εμείς» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να παίξει παραπάνω, με το πόδι του να είναι μια χαρά, παρέμεινε αισιόδοξος για την συνέχεια της ομάδας.

Καμία ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ δεν έχει καταφέρει να γυρίσει από 3-0 και οι Μπακς καλούνται να είναι οι πρώτοι που θα το καταφέρουν. Οι Χιτ πήραν ακόμα μια νίκη, τα «Ελάφια» δεν έπαιξαν καλά, ενώ κατέρρευσαν και στο τελευταίο δωδεκάλεπτο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έπαιξε μόλις 34 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα και είχε 21 πόντους, 16 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αλλά με μόλις 7/21 σουτ, φάνηκε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το πόδι του, με τον ίδιο πάντως να αρνείται ότι βγήκε γι' αυτόν τον λόγο.

«Νιώθω σπουδαία, θα μπορούσα να παίξω κι άλλο. Εμείς νιώθουμε καλά και αυτοί νιώθουν καλά. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Προφανώς αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει με 4-0 και να προκριθεί, αυτοί είμαστε εμείς. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να δούμε βίντεο και να παίξουμε σκληρά. Δεν μπορούμε να το κάνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά πρέπει φάση με την φάση, κατοχή με την κατοχή. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, μπορούμε να το κάνουμε».

Διαβάστε ακόμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα