Απάντησε και ο Τζέφερσον στον Πίπεν: «Ήμουν ο Σκοτ Μπαρέλ ή ο Τζέισον Κάφεϊ!» (pic & vid)

Γιώργος Κούβαρης
Απάντησε και ο Τζέφερσον στον Πίπεν: «Ήμουν ο Σκοτ Μπαρέλ ή ο Τζέισον Κάφεϊ!» (pic & vid)

bet365

Ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον πήρε θέση στα όσα του... «έσυρε» ο Σκότι Πίπεν και απάντησε χιουμοριστικά στον «Ινδιάνο» του ΝΒΑ.

Μετά τον ντόρο που προκάλεσε για το tweet όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Πίπεν «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο γράφοντας ότι «εσύ ποιος ήσουν ως παίκτης;»

Ο Τζέφερσον θέλησε να βάλει ένα τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε γράφοντας στο twitter ότι «ήμουν ο Σκοτ Μπαρέλ» με δύο emojis που κλαίνε από τα γέλια.

Και δεν έμεινε εκεί. Σε τηλεφωνική του συνέντευξη είπε ότι «είμαι ο Τζέισον Κάφεϊ» συνεχίζοντας το χιούμορ του χαρακτηρίζοντας τον Πίπεν «θρύλο του ΝΒΑ» και ότι του τρέφει τεράστιο σεβασμό.

Ουσιαστικά ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να δημιουργήσει καμία παρεξήγηση ενώ παράλληλα επέμεινε σε αυτά που έλεγε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και έφερε ως παράδειγμα τους τελικούς του 2016 που οι Καβαλίερς (σ.σ. ήταν μέλος της ομάδας) κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Ήθελε να δείξει ότι ναι μεν ο Λεμπρόν ήταν ο ηγέτης και εκείνος που έκανε τα πάντα στο παρκέ, αλλά στο τέλος υπήρχε και ο Ίρβινγκ για να πάρει το τελευταίο σουτ. Και επίσης ανέφερε και τον Σακίλ, λέγοντας ότι ήταν ο καλύτερος για 46 λεπτά, αλλά στα τελευταία δύο λεπτά ήθελε τον Κόμπι.

 

NBA Τελευταία Νέα