Σίλβερ: «Στηρίζω ολόψυχα τις κινήσεις των NBAers»! (pic)

Gazzetta team
Σίλβερ: «Στηρίζω ολόψυχα τις κινήσεις των NBAers»! (pic)

bet365

Ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ στάθηκε επισήμως στο πλευρό των αθλητών κι αθλητριών του ΝΒΑ και το WNBA σε ό,τι αφορά τους αγώνες τους για κοινωνική δικαιοσύνη!

Οι σούπερ σταρ του ΝΒΑ είναι βαθύτατα πολιτικοποιημένοι κι εκφράζουν δίχως δισταγμό την άποψη τους, έστω κι αν έχουν απέναντι τους τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Ζητάμε δικαιοσύνη για τον Τζέικομπ Μπλέικ, ζητάμε ανάληψη ευθυνών. Ζητάμε από τον κόσμο να ψηφίσει στις 3 Νοεμβρίου» ήταν το μήνυμα των παικτών των Μπακς λίγες ώρες έπειτα από την ιστορική απόφαση να μην αγωνιστούν στο Game 5 της σειράς με το Ορλάντο, προκαλώντας ντόμινο αντιδράσεων στο ΝΒΑ και τον αμερικανικό αθλητισμό.

Στο πλευρό των αθλητών και των αθλητριών του NBA και του WNBA στέκεται ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ. Με επιστολή του προς τους εργαζομένους της λίγκας, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Στηρίζω ολόψυχα τις κινήσεις των NBAers και των WNBAers καθώς και τη δέσμευσή τους να ρίξουν φως σε σημαντικά ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα