«Οι Μπακς θέλουν να συνεχιστεί η σεζόν παρά το μποϊκοτάζ» (pic)

«Οι Μπακς θέλουν να συνεχιστεί η σεζόν παρά το μποϊκοτάζ» (pic)

Νίκος Καρφής
«Οι Μπακς θέλουν να συνεχιστεί η σεζόν παρά το μποϊκοτάζ» (pic)

bet365

Oι Μπακς αποφάσισαν να μην κατέβουν στο ματς με τους Μάτζικ σε μια ιστορική απόφαση, όμως δεν σκοπεύουν να αποχωρήσουν από τη... φούσκα του Ορλάντο σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι.

Όλα στον... αέρα είναι από χθες σχετικά με τη συνέχεια της σεζόν στο ΝΒΑ.

Οι Μπακς πήραν την ιστορική απόφαση να μην κατέβουν στο παιχνίδι με τους Μάτζικ, θέλοντας έτσι να στείλουν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση κατά του ρατσισμού, του μίσους και των φυλετικών διακρίσεων μετά τα όσα έγιναν στις ΗΠΑ.

Ο αστυνομικοί πυροβόλησαν πισώπλατα τον Αφροαμερικανό Τζέικομπ Μπλέικ μπροστά στα τρία παιδιά του, κάτι που έχει προκαλέσει σοκ εδώ και μέρες στις ΗΠΑ, με το Μιλγουόκι να προχωρά σε μια κίνηση-μήνυμα προς όλο τον πλανήτη.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Μπακς δεν θέλουν να αποχωρήσουν από τη... φούσκα παρόλο που ήταν η πρώτη ομάδα που έκανε μποϊκοτάζ στα ματς. Οι παίκτες των ελαφιών θέλησαν με την απόφαση τους να ασκήσουν πίεση στον Εισαγγελέα της πολιτείας του Ουισκόνσιν για να αναλάβει δράση και να τιμωρηθεί ο ένοχος, δηλαδή ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον Μπλέικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

NBA Τελευταία Νέα