NBA: Λέικερς και Κλίπερς οι μόνες που ψήφισαν να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα (pic)

Gazzetta team
NBA: Λέικερς και Κλίπερς οι μόνες που ψήφισαν να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα (pic)

bet365

Οι δύο ομάδες του Λος Άντζελες, Λέικερς και Κλίπερς ήταν οι μοναδικές που ψήφισαν να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ. Νέες συζητήσεις αύριο, παραμένουν στον... αέρα τα playoffs ενώ λογικά δεν θα διεξαχθούν τα ματς της Πέμπτης.

Από την στιγμή που οι Μπακς αποφάσισαν να μην κατέβουν στον αγώνα με τους Μάτζικ λόγω της τυφλής αστυνομικής βίας που υπάρχει στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος της Ένωσης των παικτών, Κρις Πολ αποφάσισε να γίνει σύσκεψη με όσους αθλητές βρίσκονται στο Ορλάντο για να παρθούν αποφάσεις. Το NBA άλλωστε ανέβαλε και τους τρεις σημερινούς αγώνες και το θέμα ήταν το τι θα γίνει στην συνέχεια.

Οι ειδήσεις για το τι έχει ειπωθεί σε αυτή την σύσκεψη βγαίνουν συνεχώς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και η αλήθεια είναι πως έχουν και μεγάλη απόκλιση μεταξύ τους. Ένας από τους θεωρητικά πιο έγκυρους δημοσιογράφους που ασχολείται με το NBA, ο Σαμς Σαράνια, ανέφερε πως όλες οι ομάδες αποφάσισαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα εκτός των Λέικερς και των Κλίπερς.

Νέες συζητήσεις την Πέμπτη, στον... αέρα τα playoffs

Τελικά στην σημερινή σύσκεψη δεν πάρθηκε κάποια απόφαση, παρότι η πρόθεση των Λέικερς και Κλίπερς θορύβησε πολλούς, με τον Χάσλεπ των Χιτ να αναφέρει πως χωρίς αυτές τις δύο ομάδες δεν υπάρχει λόγος να γίνουν τα playoffs. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν και σήμερα Πέμπτη (αύριο για ΗΠΑ) νέες συζητήσεις ανάμεσα στους παίκτες. Αυτό σημαίνει πως είναι εξαιρετικά δύσκολα να γίνουν τα ματς της Πέμπτης, ενώ συνολικά τα playoffs βρίσκονται στον... αέρα.

 

NBA Τελευταία Νέα