Νάγκετς - Τζαζ 117-107

Gazzetta team
Νάγκετς - Τζαζ 117-107

bet365

Με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να κάνει φοβερά πράγματα, οι Νάγκετς επικράτησαν των Τζαζ με 117-107, μείωσαν σε 3-2 και έμειναν... ζωντανοί στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση των playoffs.

Δεν καταθέτουν τα... όπλα οι Νάγκετς. Η παρέα των Γιόκιτς, Μάρεϊ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο ματς με τους Τζαζ καθώς ήταν πίσω στις νίκες με 3-1, ωστόσο δεν τα παράτησε, μένοντας... ζωντανή για την συνέχεια. Η ομάδα του Ντένβερ επικράτησε με 117-107 και μείωσε σε 3-2 σε ένα παιχνίδι γεμάτο σασπένς και εξαιρετικές φάσεις. Οι Τζαζ στο μεγαλύτερο μέρος έδειχναν καλύτεροι και είχαν το προβάδισμα, αλλά στο τέλος οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν τη νίκη.

Και την πήραν γιατί είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον Τζαμάλ Μάρεϊ. Ο γκαρντ των Νάγκετς δεν είχε τόσο καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως έκανε όργια φτάνοντας τους 42 πόντους, με τον Γιόκιτς να ακολουθεί με 31 και τον Πόρτερ να έχει 32. Για τους ηττημένους ο Μίτσελ είχε 30 και από 17 οι Κόνλεϊ και Κλάρκσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα