ΜακΜίλαν: «Πρέπει να βρούμε τη δύναμή μας και να είμαστε υγιείς την επόμενη σεζόν»

ΜακΜίλαν: «Πρέπει να βρούμε τη δύναμή μας και να είμαστε υγιείς την επόμενη σεζόν»

Gazzetta team
ΜακΜίλαν: «Πρέπει να βρούμε τη δύναμή μας και να είμαστε υγιείς την επόμενη σεζόν»

bet365

Ο Νέιτ ΜακΜίλαν θεωρεί πως οι τραυματισμοί έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην πορεία των Πέισερς στην «φούσκα» του ΝΒΑ.

Η ομάδα της Ιντιάνα έφτασε μέχρι τον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ, όπου και αποκλείστηκε με... σκούπα από τους Μαϊάμι Χιτ.

Ο προπονητής της ομάδας, Νέιτ ΜακΜίλαν, πιστεύει πως οι τραυματισμοί έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην πορεία των παικτών του στο restart και λίγο πριν την αποχώρηση από την «Disney World» είπε: «Πρέπει να βρούμε πάλι τη δύναμή μας. Δεν έχουμε δει την ομάδα έτσι για πάνω από 5-6 παιχνίδια. Όταν ο Βίκτορ (Ολαντίπο) επέστρεψε, είχαμε άλλους παίκτες με τραυματισμούς, οπότε δεν έχουμε δει ένα βασικό σχήμα με τον Βίκτορ, τον Μάλκολμ, τον Ουόρεν, τον Ντόμας και τον Μάιλς. Δεν έχω δει τον αριθμό των παιχνιδιών, αλλά ξέρω πως δεν είναι πάνω από 10.

Δεν έχουμε δει το σχήμα με τον Λαμπ και ούτε έχουμε υπάρξει απόλυτα υγιείς, λόγω των πολλών τραυματισμών. Οπότε αυτός είναι ο στόχος: να είμαστε υγιείς την νέα σεζόν και να παραμείνουμε έτσι, για να δούμε την ομάδα να δουλεύει».

Επιπλέον, για τον Βίκτορ Ολαντίπο, πρόσθεσε: «Είναι πάντα πρόκληση να επιστρέφεις από τραυματισμό και να προσπαθείς να βρεις ρυθμό και να ταιριάξεις στην ομάδα. Δεν έχει περάσει πολύ χρόνο στο παρκέ με τους βασικούς μας. Προσπάθησε να ταιριάξει στο γκρουπ που είχαμε. Για την επόμενη σεζόν, όλα θα αρχίσουν από την προετοιμασία. Πιστεύω πως τη νέα χρονιά θα είναι πιο δυνατός, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερος, από ότι ήταν στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ».

 

NBA Τελευταία Νέα