ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολαντίπο: «Όλοι νομίζουν πως έχει τελειώσει, αλλά μπορούμε το αδύνατο»

Ολαντίπο: «Όλοι νομίζουν πως έχει τελειώσει, αλλά μπορούμε το αδύνατο»

Ο Ολαντίπο στο Game 3 με τους Χιτ

Ο Βίκτορ Ολαντίπο έχει μεγάλη πίστη στην ομάδα του και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή με τους Χιτ.

Η ομάδα του Μαϊάμι έφτασε στο 3-0 στη σειρά με τους Πέισερς και θέλει μία ακόμα νίκη, για να... σκουπίσει και να βρεθεί στον δεύτερο γύρο των playoffs του ΝΒΑ.

Στις τάξεις των Πέισερς υπάρχει απογοήτευση μετά το τρίτο παιχνίδι, αλλά ο Βίκτορ Ολαντίπο πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να κάνει την ανατροπή με τους Χιτ. Ή τουλάχιστον, να παλέψει, για να μην αποκλειστεί στο επόμενο ματς.

Ο 28χρονος γκαρντ της Ιντιάνα είπε χαρακτηριστικά, μετά το Game 3, προσπαθώντας να βρει την αισιόδοξη πλευρά:«Σε αυτό το σημείο, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Ήταν "κάνεις κάτι ή ντροπιάσου". Κάναμε καλή δουλειά, παλεύαμε και ήμασταν εκεί, μέσα στο παιχνίδι. Αλλά δυστυχώς, έγιναν πολλά πράγματα, ξέρετε τι εννοώ; Δυστυχώς, έσκισα τον τετρακέφαλό μου. Δυστυχώς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόντουσαν, αν δεν ήταν ο κορονοϊός. Δυστυχώς, πολλά έγιναν. Μπορείς να βρεις δικαιολογίες, μπορείς να τους κατηγορήσεις όλους ή να βγάλεις ένα νόημα από όλα αυτά.

Στο δεύτερο μέρος, κάναμε καλή δουλειά. Καταρρεύσαμε λίγο, προφανώς, αλλά πρέπει να έχουν την ίδια νοοτροπία και στο επόμενο παιχνίδι και να πάμε και να κάνουμε το αδύνατο. Ξέρω πως όλοι νομίζουν ότι έχει τελειώσει. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Αλλά έχει γίνει ξανά, και γιατί να μην το κάνουμε; Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία και να το πιστεύουμε ειλικρινά αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι ξεχωριστό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ