Το ΝΒΑ θα αφήσει 8 ομάδες εκτός φούσκας να προπονηθούν μαζί σε ένα νέο καθεστώς «απομόνωσης»

Αντωνία Σπανού
Το ΝΒΑ θα αφήσει 8 ομάδες εκτός φούσκας να προπονηθούν μαζί σε ένα νέο καθεστώς «απομόνωσης»

bet365

Το ΝΒΑ και η Ένωση παικτών έφτασαν σε συμφωνία για τις προπονήσεις των ομάδων που είναι εκτός φούσκας.

Σε συμφωνία ήρθαν η Ένωση παικτών και η λίγκα, κατά την οποία 8 ομάδες που φυσικά δεν αγωνίζονται στην «φούσκα» να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα προπονήσεων στα μέσα Σεπτέμβρη. Οι παίκτες και το προσωπικό των ομάδων θα μπουν και αυτές με τις σειράς τους σε ένα καθεστώς... φούσκας όπου θα υπάρχουν πρωτόκολλα αντίστοιχα με αυτά που βλέπουμε να ισχύουν τώρα για τις ομάδες που αγωνίζονται.

Οι Χοκς, οι Χόρνετς, οι Μπουλς, οι Καβαλίερς, οι Πίστονς, οι Ουόριορς, οι Τίμπεργουλβς και οι Νικς είναι οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να προπονήσουν τους παίκτες τους, πριν από την επίσημη έναρξη της επόμενης σεζόν. Οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν προπονήσεις με παίκτες από τις 14 Σεπτεμβρίου, μέχρι τις 6 Οκτώβρη. Στην πρώτη φάση θα υπάρχουν εθελοντικές ατομικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των ομάδων, με καθημερινά τεστ για κορονοϊό για όλους. Η δεύτερη φάση θα έχει ομαδικές προπονήσεις και πάλι με καθημερινό έλεγχο. Κάθε ομάδα θα δημιουργήσει ένα «κλειστό» περιβάλλον στην έδρα της, κάτι αντίστοιχο όπως έχει γίνει στο Ορλάντο. Για να συμμετέχουν στις προπονήσεις παίκτες και σταφ θα πρέπει να να μένουν στο κάμπους.

Σύμφωνα με την συμφωνία η παρουσία είναι εθελοντική και μπορεί να έχει παίκτες με συμβόλαιο, συν 5 παίκτες που ίσως να μην έχουν συμβόλαιο, αλλά είναι μέλη της ομάδας στην G- League την περασμένη σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED