Οι εμφανίσεις των Λέικερς - Μπακς «θολώνουν» τις προβλέψεις για τον πρωταθλητή του ΝΒΑ! (pic)

Αντωνία Σπανού
Οι εμφανίσεις των Λέικερς - Μπακς «θολώνουν» τις προβλέψεις για τον πρωταθλητή του ΝΒΑ! (pic)

bet365

Οι μέτριες εμφανίσεις των Λέικερς στην «φούσκα», έχουν... θολώσει το τοπίο για τον πρωταθλητή του ΝΒΑ, με τα playoffs να ξεκινούν χωρίς ξεκάθαρο φαβορί.

Η κανονική διάρκεια του ΝΒΑ δεν έμοιαζε με καμία άλλη. Φέτος τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά για όλους και φαίνεται πως έτσι θα πορευτούμε μέχρι το τέλος. Η διακοπή και η επανέναρξη άλλαξε κάποια δεδομένα και το κυριότερο είναι ότι ξεκινούν τα playoffs, δίχως ξεκάθαρο φαβορί. Οι δύο πρωτοπόροι των Περιφερειών έδειξαν να χάνουν έδαφος στην επιστροφή τους και οι εμφανίσεις των Λέικερς, αλλά και των Μπακς δημιούργησαν αμφιβολίες.

Ειδικά οι Λέικερς προβλημάτισαν, ενώ το ότι βρίσκουν στον πρώτο γύρο τους φορμαρισμένους Μπλέιζερς, που έρχονται με φόρα, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό. Αυτές οι αμφιβολίες έχουν μεταφερθεί και στις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν κάποιον για πρωταθλητή. Μπακς και Λέικερς παραμένουν ψηλά, ενώ και οι Κλίπερς είναι πάντα στο... παιχνίδι, αλλά απόλυτο φαβορί δεν υπάρχει.

Μετά το 2015 είναι η πρώτη φορά που δεν ξεχωρίζει κάποιος, ενώ τότε ήταν όταν ξεκίνησαν την ξέφρενη κούρσα τους οι Ουόριορς, οι οποίοι κράτησαν την θέση τους τα 5 προηγούμενα χρόνια. Πριν την διακοπή για την πανδημία οι Λέικερς απολάμβαναν την σιγουριά της εξαιρετικής τους σεζόν, αφήνοντας πίσω τους Μπακς και Κλίπερς, αλλά τα πράγματα άλλαξαν. Οι Μπλέιζερς και τα όσα έδειξαν στην «φούσκα» είναι το εντελώς αντίθετο από την ομάδα του Λος Άντζελες και τα στοιχήματα πλέον έχουν αποκτήσει νέο ενδιαφέρον. Πάντως, αυτοί που κερδίζουν έδαφος είναι οι Κλίπερς, που αν είναι υγιείς φαίνεται πως ανεβαίνουν σε σχέση με την ομάδα του ΛεΜπρον και τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μένει να δούμε πως θα πάνε τελικά αυτά τα ανατρεπτικά playoffs...

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα